keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappukynnet osa 2

Edellisen postauksen turkoosit vappukynnet lähtivätkin viimehetkellä vaihtoon, kun sain jonkun inspiksen tapaisen taas vähän ennen nukkumaanmenoa. Kyllä tuo aamuyö on vaan hitsin inspiroivaa aikaa! Vapun silmämeikki oli mulla keltapinkki, joten täytyihän kynnet saada mätsäämään siihen. Siis ihan pakko, tietenkin! :P

Nämä ei ehkä ihan ole tyypillisintä tyyliä mulle; neonpinkkiä, glitteriä ja leopardia, mutta ihanan piristävää vaihtelua kylläkin.


Ja hallelujah! Mun uudet akryylivärit tuli tänään ja tällä kertaa täydellisen ehjinä! Toivottavasti ehtisin huomenna kokeilla millaista sotkua mä niillä voin saada aikaan :) Jos jollain on heittää jotain vinkkejä/tutoja, niin otan niitä mielelläni vastaan.

6 kommenttia:

  1. Ja taas niin ihanat! Epistä! :)
    Oot ihan mestari tekemään erilaisia ranksiksia. Tykkään :).

    VastaaPoista
  2. Mahtavat kynnet kyllä :o ite oon Youtubesta kolunnu one-stroke videoita, toivoen epätoivoisesti, että oppisin itekki joskus sellasia tekemään! :D Se ei näytä lainkaa vaikealta, mut mä en vaan onnistu ikinä ! :D Hyvä että tällä kertaa tuli ehjänä perille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kk-aro! :) Mäkin tässä aikani kuluksi just kattelen noita youtube-tutoriaaleja. Ei tosiaan ainakaan liian vaikeelta näytä! Vaikka oonkin aika varma et käytäntö on sitten taas asia erikseen... :P

      Ajattelin ensalkuun kokeilla kuitenkin jotain muuta kuin one stroke -tekniikkaa, ettei tarvi heti hermojaan menettää ;)

      Poista
  3. Oi, nää on ihanat! Tosi pirtsakat ja nätit :)

    VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *