perjantai 18. toukokuuta 2012

Essencen kynsilakkatuliaisia Tsekistä
Paljon terkkuja Prahan reissusta! Kotiuduttiin vasta myöhään viime yönä Suomeen pitkän paluumatkan jälkeen, kun muutaman sattuman kautta jäätiinkin Frankfurtin lentokentälle ylibuukatun jatkolennon takia 12 tunniksi kuluttamaan aikaa. Lufthansan tarjoaman korvauksen jälkeen koko matka oli meille lähes ilmainen! :)

Itse matka ei olisi mukavampi voinut edes olla, säät suosi, hotelli oli hyvä ja nähtävää oli paljon. Kokemuksina Musta teatteri ja Prahan linna-alueeseen ja Vanhaan kaupunkiin tutustuminen olivat ikimuistoisia, myös mun pohje- ja reisilihasten mielestä, jotka ei varmaan ikinä tule toipumaan... :D

En löpise kynsiblogissa enempää tästä reissusta, mutten voi vastustaa kiusausta ja olla laittamatta muutamaa kuvaa matkalta ;)

Arkkitehtuura Prahassa
Olut oli hyvää
Mustassa teatterissa oli Beatles-aiheinen Yellow Submarine -esitys.
Communism tourilla käytiin superahdistavassa bunkkerissa.
Pyhän Vituksen katedraali
Lasimaalauksia katedraalissa
Tuliaiseksi itselleni ostin luonnollisesti kynsilakkoja. Essencen lakat maksoivat Rossmannilla 29ckz/kappale eli euroissa vajaat 1,20e. Ostin myös Essencen leimauslaatan, jonka unohdin kuvata, joten kuva on lainattu täältä. :)

Tuo oikeanpuolimmainen löytyy nyt siis meikäkäiseltäkin

Lakat järjestyksessä: 07 Café olé,  39 Lime up!, 95 Wanna be Your Sunsine, 93 C'est la Vie!, 05 Sweet as Candy, 90 I Want That!, 86 A Lovely Secret, 26 Break Through, 87 Passion for Fashion, 55 Let's Get Lost, 53 You Belong to Me, 38 Choose Me!

Vaikka reissu oli aivan ihana, on myös mukava olla taas kotona. Erityisesti kun näin monta uutta lakkaa odottaa kuumeisesti pääsevänsä kynsille!

7 kommenttia:

 1. Tutulta näyttää ja musta teatteri on kyllä aika jännä! Mua harmittaaa ihan hirveesti, etten tajunnut ostaa ainuttakaan essenceä kun Prahassa kävin, vaikka niitä katselinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kävi essencejen kanssa niin, että ensimmäisellä reissulla ostin vain osan noista jotka lopulta päätyivät mukaan. Korunat hämmensi mua niin monta kertaa, että aina kun rahaa oli menossa yli 500czk ajattelin että herranmunjee, nyt menee puoli omaisuutta vaikka se ei ole edes kahtakymmentä euroa :D

   Kun päästiin takas hotellille mua alkoi vaivaamaan etten ottanut niitä enempää, ja se kauppa jossa niitä myytiin oli niin kamalan kaukana. Vaan kyllähän mä sinne hilpasin vielä toistamiseen! Mitäs sitä nyt ei kynsilakkojen eteen tekisi :P

   Poista
  2. Mulla oli valitettavasti opiskelumatka kyseessä niin en päässyt sitten hakemaan noita uudestaan :( Ensi kerralla Prahassa en kyllä jätä niitä sinne! Mulla oli sama noitten korunoiden kanssa, ehkä se oli osasyy, miksen näitä napannut, kun ne hinnat näyttää niin isoilta, vaikka todellisuudessa ihan säälittävän pienistä summista on kyse!

   Poista
 2. Voi vitsi, pitäs kai toteuttaa itekkin tuo Prahan reissu. Koska vielä ois häämatka toteuttamatta xD Mistäs sieltä kannattaa sit lähtee noiden lakkojen perään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä lakat löyty Rossmann -liikkeestä, joka myy markettikosmetiikkaa. Liike ei ollut ihan isoimman shoppailukadun varrella, mutta kuitenkin helposti löydettävissä Vanhan kaupungin aukion lähellä.

   Mä pystyn kyllä vilpittömästi suositella Prahaa kaupunkilomakohteena, kaunis kaupunki ja paljon upeeta nähtävää kävelymatkojen päässä toisistaan, ruoka oli edullista ja kynsilakat myös ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Itse ihastuin noista joka ikiseen, niiiin herkullisia! :)

   Poista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *