sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Almond shaped nails

Oho! Totesin tässä, että omat paperinohuet kynteni ovat päässeet geelien alla kasvamaan pidemmiksi kuin mitä ne koskaan ovat olleet. Siitä innostuneena poistin tipit ja vanhat geelit ja kokeilin ensimmäistä kertaa pelkkää oman kynnen geelausta. Ihan mielenkiinnolla seuraan onko esim. pysyvyydessä ja ilmaantumisessa eroja tippien kanssa tai ilman :)

Se huono puoli oman kynnen geelauksessa mainittakoon, että ainakin omalla kohdallani ohuet kynnet kuultaa kirkkaan geelin takia aika karun rumasti läpi. Ilman lakkausta ei tee mieli olla ollenkaan, toisin kun muovitippien kanssa, jolloin rakennekynnet näyttävät siisteiltä sellaisenaan.

Aikani kun ihmettelin uusia geelauksia tulin ajatelleekseni Sannun kanssa käymääni lyhyttä keskustelua stilettikärjistä ja sitä, miten itsestäänselvyys tasapäiset kynnet mulle on ollut. Ajattelin etten osaa viilata terävämpiä kärkiä kauniiseen muotoon tai tehdä sellaisilla töitä. Jälkimmäinen osoittautui vääräksi luuloksi mutta muotoonviilauksen lopputuloksesta voi olla montaa mieltä :P

Nyt on Tilhillä mantelikynnet! :)
Lakkasin kärjet Essencen Passion for Fashionilla, joka on ihan mielettömän kaunis violetti! Se oli kuitenkin aika tumma väri mun kesäfiiliksiin, joten valitsin sille kaveriksi neonpinkin irtoglitterin, jota liu'utin ranskiksen rajalle. Lopputulos ei ole mielestäni liian synkkä eikä liian räikeä. :)
Luonnossa nämä kynnet eivät näytä näin sotkuisilta kuin kuvissa. Meinasi taas kyllä hermo kiristyä kun ei saanut otettua yhtään hyvää kuvaa, ei niin sitten millään! Murrr.

12 kommenttia:

 1. Mulla pysyy kynnet parhaiten ilman tippiä. Niin, että muotilla tehdään omaan kynteen pituutta lisää tai sitten annetaan kasvaa vaan. En oo ikinä ymmärtänyt tippejä, jos omassa kynnessä riittää vähääkään pituus. Tosin mulla on aina ollut akryylit, ei geelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa sellainen tunne, että ilman tippejä nää geelit kestää rasitusta paremmin. :) Muotit on mulla vielä kokonaan kokeilematta, joten jos nää tipittömät kynnet osottautuu paremmiksi, niin se menetelmä onkin sitten heti seuraavana testilistalla!

   Mulla kun on tämä ongelma omissa kynsissä, ettei ne pääse omia aikojaan kasvamaan, kun ovat niin ohuet. Ihan läpikuultavaa paperia vaan. Jos niihin muutama milli pituuttaa sattuukin kasvamaan, repeää ne heti viimeistään kun niille näyttää vettä. :P

   Poista
  2. Ei mullakaan kasva, ne ei kasva yleensä ees niin pitkiksi, että ne näkyisivät sormien toiselta puolelta. Mutta rakennekynsien alla kasvaa. Ekat kynnet tehtiin muotilla ja mulla meni vuosi ennen kuin ensimmäinen kynsi katkesi, kun kerran kuussa oli huolto. :)

   Poista
  3. Ohho, ei hullumpi saavutus! :) Teetkö Sonia siis itse kynsiä vai käytkö laitattamassa niitä?

   Itsellä on helppo kärkkyä huoltoensiapua kun välineet pyörii valmiustilassa pitkin olohuonetta, että kovat on mulla odotukset siitä, että kynnet pysyy ehjinä ja tipeistä vois luopua kokonaan, hih.

   Poista
  4. Käyn kynsistudiossa, en mä osaa itse muuta kuin lakata yhdellä värillä. :D

   Poista
 2. Vaihtelu virkistää, eikö :). Hienosti onnistuit!
  Mulla nälkä kasvaa syödessä... Tein just huollon ja yllättäen kärki terävöityy koko ajan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä vaan virkistää! :) Mä hämmästelin miten kätevä tää muoto on! Olin ihan varma että mun peukalo siirtyy keskelle kämmentä, kun olin mukamas niin tottunut tasapäisiin kärkiin. Pöh, se oli harhaluulo! :)

   Poista
 3. JES vihdoin jollakin muullakin on paperinohuet kynnet! Eiku, saako siitä olla iloinen? :D Kerrankin on joku, joka samaistuu mun luonnollisten kynsien tilanteeseen, muut vaan ihmettelee, että mikä noilla kynsillä on hätänä, heh.. Ja totta mooses miekin hyökkään sinun lukijalistalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tosi kivat nuo mantelit! Pitäisköhän itsekin joskus koklata.. :)

   Poista
  2. Kohtalotoveri! Mua ainakin ilahduttaa kuulla etten oo ainut viallisena tähän maailmaan syntynyt paperikyntinen olio :D

   Ja kiva kuulla et mantelit miellyttää silmää. Voin suositella niitä jo ihan sillä, että vaihtelu virkistää! :)

   Lämpösesti teretulemast lukijaksi, toivon että viihdyt!

   Poista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *