tiistai 6. joulukuuta 2011

Ensilunta

Viime yönä satoi viimein meillekin lunta! Ensilumesta inspiroituneena maalailin kynsiin hopeisilla lumihiutaleilla, strasseilla ja glitterillä koristellut valkoiset likuvärjäykset. Olisin halunnut käyttää Konadin m59 -laatan lumihiutalekuvioita, mutta en löytänyt mieleisen väristä lakkaa, joka olisi soveltunut leimaamiseen, joten pipersin kuviot käsin siveltimen ja dotting toolin avulla.

Pidän itse kovasti näiden kynsien herkästä talvisuudesta ja huurteisesta vaikutelmasta, mikä ei harmi kyllä taida täysin välittyä kuvasta.
Ylihuomenna laitellaan taas uusia kynsiä! :)

7 kommenttia:

 1. On kyllä kauniit ja herkät kynnet! Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. On nätit ja herkät kynnet :) Hopea on ehdottomasti hyvä talviväri :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Yonna! Olen samaa mieltä, hopea on loistava talviväri. Se on myös siitä ihana, kun se sopii niin monen kanssa! :)

  VastaaPoista
 4. Hei, hauska bongata toinenkin aloittelija! Sä olet vain ehtinyt oppia huomattavasti mua paremmaksi näköjään - olen kade!
  Aivan iiihanat kynnet nämä! :)

  Jos käytät Konadeja kynsissä, mihin väliin leimaat ne kuviot? Tilasin niitä just, ja pohdin niiden käyttötaktiikkaa :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos bonnie, ja tervetuloa seuraamaan mun opetteluja! :D Kade sä et voi olla, koska katselin sun blogia ja löysin sieltä todistusaineistoa siitä, että oot mielettömän taitava tekijä! :O

  Leimaan Konadit aina ihan päällimmäiseksi. Ja tietty päällyslakan vielä siihen. Ne kun ei tarvi niin tukevaa pitoa, että täytyis geelien väliin saada suojaan :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :O ! Ja samat tervetulotoivotukset itselleskin :)) Harjoitus tekee mestarin, varsinkin kun tarmoa ja halua riittää ;D
  Aivan totta, niin se kyllä on! Geeleissä kun kynsilakkakin pysyy kuin tauti :)

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *