torstai 1. joulukuuta 2011

Chunky ChowAivan ensimmäiseksi: ihanaa joulunodotusaikaa teille kaikille! Toivottavasti jossain on edes pikkuisen lunta, täällä ei nimittäin ole näkynyt. Joulutunnelmaa täytyy ruokkia siis toisin keinoin, eli pipareita ja glögiä kynttilänvalossa. Ja joululaulujahan voi kuunnella aina kellon ympäri!Paljastin eilen "oikeat kynteni" koristeiden alta, kun ajattelin yrittää inspiroitua erään lakkauskilpailun teemasta. Johtuikohan väsymyksestä tai jostain muusta, sitä en tiedä, mutta lopputulosta ei koskaan syntynyt. Yksikään monista kokeiluista ei vain miellyttänyt omaa silmääni, joten luovutin suosiolla jätin kynnet pitkästä aikaa kokonaan vaille koristuksia. Aamulla olikin sitten niin kumman alaston olo, kun sormenpäissä ei killunutkaan yhtään strassia saatika säihkynyt glitter tai jokin suloinen lakka, joten sutaisin kotoa lähtiessäni hätäensiavuksi violetin ranskiksen Wild and Crazyn Chunky Chowilla ja aiemmin blogissa maininnan ansainneella Saffron Londonin kultaisella glitterlakalla (joka edelleen haisee hyvin pahalle). 

Vähitellen alkaisi olla himo ja houkutus päästä kokeilemaan kunnolla jo pari viikkoa sitten saapuneita Konad -leimauslaattoja! Testasin tipeille niitä ja omaa leimaustaitoani heti kun ne tulivat, mutta kynsille asti kivat kuviot eivät ole vielä ehtineet kun kerran.

Jos ihan totta puhutaan, niin olen vähän vierastanut koko leimausmenetelmää, vaikka se tuntuukin olevan kovin suosittu tapa koristella kynsiä. Ja osittain juurikin sen takia. Niihin nyt törmää melkein poikkeuksetta jokaisessa kynsiblogissa. Onhan se toki oma hauska taiteenlajinsa, ja vaatii kyllä ehdottomasti arvostettavan paljon taitoa, näppäryyttä, silmää ja mielikuvitusta, mutta toisaalta käsinmaalauksella ja -koristelulla saa aikaan uniikkeja teoksia, eikä toisia täysin samanlaisia tule koskaan vastaan. Jos saisin valita olisinko erinomainen käsinmaalaaja vai konadoija, niin vastausta ei tarvitsisi edes miettiä! :)

Katsotaan miten minun ja Konadien välillä tulee synkkaamaan. Itseni tuntien joko hullaannut niihin täysin ja pyörrän kaikki edelliset sanani, tai sitten ne unohtuvat pölyttymään jonnekin hämärään nurkkaan. Kaikesta huolimatta toivon ja kannatan ensimmäistä vaihtoehtoa. :)

Eli ennakkoluulot pois ja kokeilemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *