sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Peppermint Polka dot

Toisinaan osaan olla niin hätäinen kun kannattavampaa olisi edes yrittää keskittyä. Niin kävi taas eilen, kun vähän ennen illan rientoihin lähtöä huolsin yhden kynnen ja keksin haluta niihin sittenkin uudet lakkaukset. Koska aikaa ei ollut hukattavaksi asti, ajattelin laittaa parilla lakkakerroksella perinteisen valkoisen ranskalaisen manikyyrin pitkästä aikaa. Sitten vedin ranskiksen rajalle mustat rajaukset nail art -lakalla. Ja sitten lisäilin vielä glitterlakkaa koko kynnelle. Ja koska en malttanut antaa yhdenkään kerroksen kuivua kunnolla, voitte kuvitella kuinka rutussa lakkaus oli hetken päästä. Enhän mä sen näköisillä kynsillä voinut minnekään lähteä! Ei kun pikaputsaus kynsille ja homma alusta. Nappasin ensimmäisen lakan joka käden ulottuville sattui ja rajasin sen kuten edeltäjänsäkin mustalla, ja sitten vauhdilla menoksi. Matkalla totesin, että sattuipas sievä väri! Kyllä niillä kynsillä kelpasi laulaa karaokea ;)

Tänään sitten viimeistelin kynnet toisella kerroksella kynsilakkaa ja dottasin vinottain palloja koristeiksi.


Ehkä nämä ovat aika kesäiset ja raikkaat vuodenaikaan nähden, mutta vaihtelu virkistää. Joulunpyhiksi laitan kyllä juhlanmukaiset kynnet :)

3 kommenttia:

  1. Onko kynnet saannut ilmaa alle kun näyttävät noin valkeilta?muuten on kyllä todella makeat värit (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Joo, vasemman käden keskisormesta huomaa etenkin että on huonosti huollettu. Oon viilannut laiskasti vanhat geelit ja näin ollen ilmaahan sinne jäi :P Toivoa sopii että kestäisivät joulun yli!

    VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *