maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulunpunaista

Oi ja voi, kärsin niin kovasta kynsi-ikävästä. Kaipaan tosissani kynsien kanssa askartelua, vaikken edes olekaan joutunut olemaan aivan kohtuuttoman pitkään erossa tästä harrastuksesta. Mutta kuitenkin pidempään, kuin normaalisti! Addiktille kerta viikkoon on ihan liian vähän kynsijuttuja. :)

Onneksi nyt löytyi hetki aikaa keskittyä laittamaan kynsiä. Nämä kynnet liukuvärjäsin jo eilen ja jatkoin tänään valkoisella koristelulakalla ja strassikoristeilla. Siirryttiin siis viimein todellisiin joulukynsiin.



Tulin samalla huomanneeksi, että käytän punaista todella, todella harvoin kynsissä. Koitin miettiä miksi, sillä onhan punainen klassinen, ja näyttävä väri kynsillä. Ainoaksi puolustuksekseni keksin vain sen, että työvaatteeni ovat niin hankalan väriset, että niihin on muutenkin vaikea löytää yhteensopivia värejä, joista pidän myös kynsillä. :D Punainen on niitä värejä, jotka eivät käy ihan yksi yhteen niiden kanssa. Jos joku miettii nyt miten työvaatteiden väri voi vaikuttaa kynsiharrastukseeni näin paljon, niin syy on siinä, että teen niissä vaatteissa asiakaspalvelutyötäni nimenomaan käsillä - ja näkyvästi. Siinä on muuten myös yksi syy, jonka takia alunperin innostuin geelikynsistä. Itseäni häiritsi niin paljon tehdä töitä huonosti hoidetuilla eri pituisilla kynsillä, vaikka olen aika varma ettei yksikään asiakkaista edes kiinnittänyt asiaan huomiota...

Nyt joulun kunniaksi on kuitenkin lupa nauttia punaisesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *