keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulutunnelmia pt. 3

Enpäs saanutkaan julkaistua tätä postausta eilen, niin kuin oli tarkoitus, koska mun pää löi illasta niin tyhjää, että hyvä kun edes löysin omaan blogiini sen jälkeen kun pitkän jumituksen jälkeen tajusin, että kone käynnistyy vasta kun painan virtanappia. :) Nyt kun olen saanut lepuutettua aivojani, käytyä joulukadulla, katsomassa mahdollista uutta asuntoa, ja askarreltua joululahjoja, voidaan varmaankin jo kokeilla tätä uudestaan:

 Päivän shoppailuseuralaiseni sai eilen ihanan jouluiset kynnet -eikä tietenkään ilman glitteriä. ;) Toivotut värit olivat punainen, kulta ja vihreä, ja desgin aloitettiinkin kaksivärisellä v-ranskiksella. Jäljelle jäi vihreän sovittaminen uusiin kynsiin, mikä aluksi tuntui suhteellisen haastavalta toteuttaa, koska en omista yhtään oikeasti vihreää lakkaa. Vain jotain siihen suuntaan vivahtavia, turkoosin tyyppisiä lakkoja. Mutta! Strassit pelastivat tälläkin kertaa ja niin kuin kuvasta voi huomata, hyvältä näyttää, ja ennen kaikkea niin jouluiselta!
Lähden huomenna viettämään joulua Kainuuseen. Otan toki läppärin mukaan, mutta nettiyhteydestä ja ajan riittoisuudesta kun en osaa vielä sanoa, on siis mahdollista, että blogi päivittyy seuraavan kerran vasta lähempänä vuoden vaihdetta. Kynsiä teen kuitenkin tiuhaan tahtiin ja lupaan, että ne päätyvät kyllä kaikki tänne nähtäville ennemmin tai myöhemmin. 

Ihanaa joulunodotusta kaikille lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *