tiistai 29. marraskuuta 2011

Itsenäisyyspäiväkynnet

Teema uusimpiin kynsiin oli hyvin selkeä, sillä onhan itsenäisyyspäivä jo ensi viikolla. Luonnollisesti värivalinnat olivat sininen ja valkoinen, mutta jännittävyyttä melko klassiseen maniin päätettiin lisätä käyttämällä hyväksi glitterkokoelmaani, joka muuten kasvoi tänään kuuteenkymmeneen kuuteen purkkiin!

Tosin näiden uusien koristetulokkaiden myötä tulin todenneeksi, että kynsitarvikkeiden säilytystila on loppu. Siis aivan kokonaan. Apua! On kai pakko alkaa katselemaan jotain järkevämmän kokoista ja käytännöllisempää laatikostoa kynsinurkkaukseen. Joulupukilta toivoisin myös muutaman lisäneliön tähän asuntoon... :)Postinhakureissulla retkahdin käymään kaupoilla tekemässä heräteostoksia. Mainitsemisen arvoista on se, että kaikken suureksi yllätykseksi en kuitenkaan ostanut mitään kynsiin liittyvää! Olen todella ylittänyt itseni! ;)

Kuvassa paras ja rakkain kynsimallini

4 kommenttia:

 1. Vau, sulla onkin muhkea glitterikokoelma :D Mulla taitaa olla vasta vaan paria eri väristä ;) Mutta tarroja yms sitäkin enemmän, kröh... Ja totesin kanssa, että säilytystila loppuu, kun lakkoja tullut taas hankittua aika paljon :)

  VastaaPoista
 2. Joo, tää tilanpuute taitaa olla tässä harrastuksessa aika tyypillinen ongelma. Mitäs tekevät niin paljon ihania lakkoja ja koristeita! ;)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kynnet :) Itsekkin innostuin tekemään makuuni räväkät kynnet sinisävyin nyt itsenäisyyspäivään. Useimmiten käyttämäni lakkaukset ovat hyvin maltillisia. Mukavaa itsenäisyyspäivää myös sinne. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maarit! Oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinullekin! :)

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *