keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Käsinmaalauskokeilua

Kahden kiireisen ja rankan työviikon ja näiden kaikkien katastrofien jälkeen on ihana tulla kotiin ja todeta, että edessä on neljä ihanaa vapaapäivää! Olisin tullut varmaan hulluksi jos tätä pyöritystä olisi jatkunut vielä pitkään. Kynsiaskartelut ja blogin pitäminen olivat hetken aikaa tauolla olosuhteiden pakosta, mutta nyt on taas aikaa. 

Nämä ranskiskynnet ovat viime viikolta. Kokeilin ensimmäistä kertaa miten käsinmaalaminen onnistuu kynsille! Olen aina tykännyt piirtää paljon, vaikka viime aikoina sekin harrastus on vähän unohtunut. Maalaminen oli tosin koulun kuvistunneilla niitä tylsimpiä tekniikoita toteuttaa itseään, ja muutenkin lyijykynä sopii käteeni paremmin kuin pensseli.. Mutta näitä oli kiva tehdä! Mietityttää vain yhä nuo nimettömien kuviot, kun en ole aivan varma esittävätkö ne kukkaa, perhosta vai mustekalaa. Tarkkasilmäisimmät saattavat huomata kuvioiden alta tutun verkkokuvion, tilasin nimittäin ensimmäiset Konad -laattani! (m57 ja m59 )
Vapaapäivän kunniaksi ajattelin laittaa huomenna itselleni jotkin överit timanttikynnet, joten jotain sen suuntaista tiedossa seuraavaksi. Nyt verhot ikkunoiden eteen ja viltin kanssa sohvalle katsomaan jotain höpöelokuvaa. Enkä varmasti laita herätyskelloa soimaan aamuksi. :)

2 kommenttia:

  1. Vautsi ku sulla on hienoi kynsii täällä blogilla :)
    Jos haluut käydä tutustumassa mun blogiini, niin täältä löytyy: http://lepikossakuhisee.blogspot.com/ niin ja siel on myös talviarvontakin menossa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mirja! Hieno blogi myös sinulla, ja talviarvonnassa niin hienot palkinnot, että kyllähän se on arpa lunastettava ;) Lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

    VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *