maanantai 7. marraskuuta 2011

Retrokynnet

Pienen tauon jälkeen oli hauskaa väkertää taas kynsiä. Tämänpäiväisten kynsien idea olikin saanut jo jonkin aikaa odottaa toteuttamista, mutta tadaa, tässä ne nyt ovat! Retrokuosia ja vinoranskista:


Postikusti toi tänään taas geelitarvike- ja koristetäydennystä. Nyt on jouluisia vihreitä, punaisia, kultaisia ja hopeisia koristeita, joten pikkujoulukausi alkakoon :) Odottelen tällä viikolla saapuvaksi vielä paria kiekollista strasseja ja sitä kauan kaivattua sähkökynsiviilaa! Tälle viikolle on myös sovittu kahdet kynsienlaitot, eli lisää postauksia tiedossa. Ja omatkin kynnet kaipaisivat koristehuoltoa.

 Edellisessä postauksessa testatut kiinnitysmenetelmät kukkastrasseille olivat molemmat ihan toimivia hyvine ja huonoine puolineen: liimattu strassi irtosi omia aikojaan ja valui viemäristä alas jo kolmen päivän jälkeen, mutta äkkiäkös kynteen liimasi uuden.  Geeliin upotettu strassi taas kestäisi varmaan maailmanlopunkin. Onnistuin jättämään kynnet kanihäkin pinnojen väliin niin, että strassi tarttui pinnoihin kun vedin käden sieltä pois. Lopputuloksena strassi ei sanonut mitään, mutta koko geelaus halkesi kipeästi poikittain koristeen alta. Ja siinä se kukka yhä edelleen on. Jos sähkökynsiviilasta ei ole apua kun se tulee, niin sitten se on poistettava koko rakennekynsi. Itse annan tällä kertaa äänen liimamenetelmälle, koska vaihtelen omien kynsien koristeita niin tiuhaan tahtiin. Mutta jos kaipaa kestävyyttä koristeisiin, niin silloin ehdottomasti kiinnitys geelillä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *