tiistai 15. marraskuuta 2011

Virheostos

Voi yäk, mikä ostosmoka! Palkkapäivän kunniaksi hemmotelin itseäni ja kävin ihanassa hiusten tehohoidossa  ja kiertelemässä kaupoilla ja shoppailemassa meikki- ja kynsijuttuja. Poikkesin Blackout Storessa, josta löysin Saffron London -kynsilakkoja tarjouksessa, kymmenellä eurolla sai kolme. Voi että miten ihanilta ne näyttivät pulloissa! Upean säihkyviä glitter- ja hilelakkoja, jotka kuitenkin tuottivat kamalan pettymyksen kun pääsin testaamaan niitä..

Ensinnäkin sivellin oli tarpeettoman paksu ja lyhyt ja saa epäkäytännöllisyydessään täydet miinuspisteet. Toisekseen, lakkojen peittävyys oli suhteellisen huono, eikä levittyvyyttäkään voi kehua, mihin kylläkin vaikutti paljon huono sivellin.. Kamalinta kuitenkin oli hirveän pistävä haju! En yleensä nyrpistele nenääni moisesta, ja vaikka olen tottunut lakkojen ja muiden ainehuurujen "tuoksuihin", oli nyt pakko avata ikkunat lakkakatkun takia. Harmittaa.



Saa nähdä jaksaako näille antaa toisen mahdollisuuden päästä joskus kynsille vai lentävätkö suoraan alimman laatikon perukoille.. Pöh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *