perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ei niin kaunista kevättä

Ta-daa, kamalat kevätkynnet! Kuvat näistä kynsistä on roikkunut jo jonkun aikaa koneella, kun suunnittelin jättäväni julkaisun kokonaan väliin näiden, eh, "taideteosten" kohdalla, mutta mitäs sitten, välillä pitää mennä mettään niin että rytisee :)

Idea oli saada kimaltavan liukuvärjäyksen päälle kauniita kukkia ja kivoja pikku yksityiskohtia,  ja niin kuin kuvista saattaa nähdä, onnistuin muuten oikein hyvin, kunhan unohtaa sanat "kauniita" ja "kivoja" ja jos levinneet ja epämääräiset lakkapläntit saa laskea kukiksi. Lumenen vihreä Go Crazy oli kuitenkin kiva yllätys kauniin sävynsä puolesta, vaikka se melko luirua lakkaa olikin.


Yritin pelastaa kynnet laittamalla vähän kömpelöiden käsinmaalausten tilalle kynsitarroja, mutta päällyslakan jälkeen ne käpristyivät ja rutistuivat irti kynsistä kun minkäkin happohyökkäysen uhrit! :O Aikaisemmin ei ole käynyt noin, ja tarrat ovat samasta paketista ja päällyslakka sama Rimmelin Pro Super Wear Ultra Shine Topcoat, jota olen iät ja ajat käyttänyt myös tarrojen kanssa. Mietin, että johtuikohan pakoreaktio glitterin takia epätasaisesta ja karheasta pinnasta tarran alla?

11 kommenttia:

 1. Kivan väristä tuo vihreä lakka. :) Ihanan keväistä.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan raikkaat nuo kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos D ja Belegwen, ihana kuulla jotain positiivista kun pistää vieläkin harmittamaan kun en saanut sellaisia kynsiä kun halusin. :P Piristitte mun päivää!

  VastaaPoista
 4. Hei, sulle ois tunnustus mun blogissa! :>
  http://piriannes.blogspot.com/2012/03/tunnustus-liebster-blog.html

  Ja niin, mun mielestä näyttää myös todella ihanalta tuo vihreä väri! Aina ei mee kynnet(kään) suunnitelmien mukaan, mutta tekemällä oppii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kiitos Ida-Maria tunnustuksesta! :>

   Ja kiitos kannustavasta myötätunnosta, ei auta lannistua pienistä vastoinkäymisistä vaan uutta yritystä kehiin! :D

   Poista
 5. Mustakin nää on tosi hienot ja ihanan väriset! :) Ymmärrän kyllä, että harmittaa, jos ei oo tullu semmoset, mitä on ajatellu. Niin käy valitettavan usen :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla hannele, kiitos! :) Mitäs kehitystä sitä tapahtuisikaan jos ei olisi virheitä mistä oppia ;)

   Poista
 6. Nätit kynnet, ihanan raikkaat ja keväiset! :)

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *