perjantai 11. toukokuuta 2012

Polka dots -ranskis

Vietin vähän vajaat kaksi päivää pelkällä ranskalaisella manikyyrillä, kun mun aivot koki täyden luovuusoikosulun. Ihan totaalinen inspiskato, eikä siihen auttanut edes lakkahyllyn tutkaileminen kaikessa rauhassa ajan kanssa, eikä muutama kokeilu kynsillekään. Jotenkin tuntui, että mulla ei ole tasan yhtään nättiä lakaa enää! :D

Onneksi yksinkertaisen ranskiksen tuijottelu pari päivää putkeen tuotti tulosta ja sain aikaiseksi vähän väriä kynsille. Yksinkertainen mani tästäkin kyllä tuli, mutta ihan veikeä sellainen, ja ennen kaikkea helppo! Dottailin vaaleanpunaisella, harmaalla ja mustalla lakalla palloja sikin sokin tipin päälle, ja kehaisipa lääkärin ilmoittautumistiskin vastaanottovirkailijakin näitä! Musta on ihanaa kun joku huomaa mun kynnet ja kommentoi niitä. :)




Lähden sunnuntaina Prahaan miehen kanssa ja tulen takaisin torstaina, joten seuraavaa postausta kannattaa odotella vasta ensi viikonloppuna julkaistavaksi. Meinaan tosissani lähteä matkaan ilman kynsitarvikkeita, lukuunottamatta emergency packiä eli kirkasta kynsilakkaa, viilaa ja kynsiliimaa. Apua!


Edit: Tajusin just että nää kynnethän on ihan ku suoraan tämän blogin ulkoasusta repäistyt! :DD



6 kommenttia:

  1. Nyt on pakko sanoo että mä kyllä matkin sua sitten näiden kynsien osalta seuraavaks xD Nää on upeet :)

    VastaaPoista
  2. Iih, taas niin sulkut :)! Tekee mieli viilata omatkin wannabestiletit tasapäisiksi, kun näitä sun ranskiksia katsoo :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sannu! :3 Vaihteluhan virkistää! Mulla taas himottais stilettokärjet, mutta a) en mä osaa viilata niitä kauniin muotoiseksi ja b) osaan tehdä töitä vaan tasapäisillä kynsillä. Nyyh!

      Poista
  3. very nice mani.please visit my blog end subscribe end i will do the same on yours.let's follow us .http://pictura-pe-unghii.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I'm glad you liked my nails! :) Nice to see u here, thanks for your visit. I'll check your blog out.

      Poista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *