lauantai 26. toukokuuta 2012

Tropic Ocean Fishes

Samoilla linjoilla jatketaan edellisten kynsien mukaan, eli pohjalakkaus on suora kopio näistä kynsistä. Lakkoina tosin tällä kertaa Essencen 53 You Belong to Me ja 95 Wanna be Your Sunshine ja ranskiksen rajalla on keltaista irtoglitteriä. Mulle tuli näistä väreistä mieleen sellainen trooppisen värikäs vesimaisema ja löysinpäs googlesta sellaisen kuvankin:


Värit on aikalailla samasta vedenalaisesta maailmasta, mutta mun kynsistä puuttui kalat! Ei kun siltä istumalta Mimaxin sivuille shoppaamaan uutta leimauslaattaa! Jestas näitä mun päähänpistoja. Onneksi Mimaxin toimitusajat ovat niin nopeat, ettei tarvinnut kovin kauaa odotella keskeneräisillä kynsillä. :)

Tilasin toki siinä samalla muutaman muunkin laatan, joten posti toi tullessaan m27 -kalalaatan seurana m29-, m40- ja m51 -laatat. Whee! :)


Ja uskokaa pois, nämä näytti paljon kivemmilta luonnossa... Meillä kameran kanssa on ollut vähän hankalampi vaihe meidän suhteessa, mutta me yhdessä yritetään päästä siitä yli.

5 kommenttia:

  1. Sulla oli taas niin monta postausta mitä mä voisin kommentoida et ihania kynsiä, en meinannut osata päättää mut laitan nyt tähän, teet tosi kauniita kynsiä ja niitä on ilo katsella :) WAU! :) Mukavaa vkl! :)

    VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *