torstai 24. toukokuuta 2012

11 kysymystä -haaste x 2

Sain tämän monissa blogeissa kiertäneen haasteen kahdelta ihanalta bloggaajalta, Life and Nails'n veeralta ja Kynsitaideblogin kk-arolta, joten yhdistin ne yhdeksi piiiitkääksi postaukseksi. Hah, jaksaakohan kukaan lukea tätä?


veeran kysymykset:

1. Minkä värisistä hiuksista unelmoit :)?
Mulla on aina ollut ruskeat hiukset. Omat hiukset on luonnostaan sellaisen pähkinän/maantien väriset, mutta tummanruskeana ne on pysynyt jo vuosia. Oon kokeillut varmaan kaikki eri ruskean sävyt purertavasta lilahtavaan ja kultaisesta kaiken maailman kukerrukseen. Nyt mua houkuttelisi ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilla vaaleampia hiuksia! Ei ihan blondeja kuitenkaan, koska en osaa brunettina elon jälkeen kuvitella miltä näyttäisin vitivalkoisen ihoni ja ruskeiden silmieni kanssa blondina... äidiltäni? :D

2. Mikä puhelin sinulla on?
Tuollainen Huawein googleluuri. Kovin hieno ja monimutkainen mulle :)


3. Mihin kaikkeen olet addiktoitunut?
Kahviin! Ja tupakkaan. 

4. Lempikorusi? (kuva!!)
Ensimmäiseksi vuosilahjaksi rakkaalta saatu hopeinen sydänkoru. Tämä on yksinkertaisuudessaan niin kaunis!

5. Milloin olet ajatellut muuttaa omaan kämppään, ellet jo ole?
Muutin pois kotoa jo 17-vuotiaana, niin mähän olen jo.... apua, olenko mä jo neljä vuotta pärjännyt ilman äitiä?! Tähän nykyiseen kämppään muutettiin helmikuussa, ja tämä on niin kiva asunto niin kivalla paikalla, että ellei mitään ihmeellistä tapahdu, asutaan varmaan vielä pitkään.

6. Kauanko sinulla kestää laittautua ennen kuin lähdet kotoa?
Töihin lähtiessä meikki- ja tukkahommissa menee 10 minuuttia. En yhtään tykkää kiireestä, joten varaan aikaa sen verran, että ehdin juoda "vielä yhden kupin kahvia", joten olen kuitenkin hirveän hidas lähtijä ja siksi monesti myöhässä. Pisimmillään tälläytymiseen menee varmaan puoli tuntia.

7. Lempielokuvasi?
Unelmien sielunmessu.

8. Mikä on sinulle tärkein esine :)?
Apua! En nyt heti keksi mitään mikä olisi mulle niin tärkeä, että se pitäisi ehdottomasti tajuta mainita tässä. Tunnearvoa on monissa rakkailta ihmisiltä saaduissa esineissä, mutta käytännöllisin ja käytetyin kapistus mulla on varmasti läppäri.


 9. Mitä mieltä olet blogeissa mainostamisessa?
No eipähän siinä mittään! :) Hyvän maun rajoissa kun se tapahtuu, niin mulle passaa. En ole seuraamissani blogeissa törmännyt vielä törkeeseen hehkuttamiseen/tyrkyttämiseen/mainostamiseen, mutta jos sellainen tulisi vastaan, niin siitä varmaan tulisi aika kiusaantunut fiilis.

10. Mikä on parhain kommentti, jonka olet saanut hetkeen :)?
Trading up -blogin veeun kommentti toissaviikolta loihti aika leveetä hymyä mun naamalle, kun veeu ilmoitti lukeneensa koko blogin läpi! :)11. Mikä saa sinut onnelliseksi?
Mun kulta ja puput. Kiireettömyys ja stressittömyys. Nauru ja hymyt. Tänään musta erityisen onnellisen teki lämmin hali heti aamutuimaan ja maistuvat eväät töissä. Pienet asiat tekee onnelliseksi :)


kk-aron kysymykset:


1. Kuinka monta kynsilakkaa omistat ja missä säilytät niitä?
Mulla on nyt 81 värilakkaa. Ne asuu ministudioni vieressä kirjahyllyssä omassa lootassaan. Haluaisin seinälle sellaisen mun tarpeisiin modatun kynsilakkahyllyn, vink vink kulta jos luet tätä ;)2. Mikä on lempikynsilakka merkkisi ja miksi? Jos sinulla ei ole lempimerkkiä, niin mikä on lempikynsilakkasi?
Mulla ei taida varsinaisesti olla lempparilakkamerkkiä, mutta Flormareita kotiutan aika säännöllisesti kun ovat niin edullisia ja siinä suhteessa myös hyviä.


3. Onko sinulla jotakin tekniikkaa/materiaalia/väriä, johon sorrut kerta toisensa jälkeen, vaikka kuinka ajattelet: "Ensi lakkaus on erilainen."
Haha, tähän on helppo vastata! Joku on saattanutkin pistää merkille, että multa löytyy aika usein ranskis milloin minkäkinlaisena variaationa. Vaikken vierasta kokokynnenlakkauksiakaan, "sorrun" aina vaan siihen ranskikseen! 


4. Onko sinulla kynsiblogia, jota pidät "esikuvanasi" ?
En tiedä varsinaisesta esikuvasta, sillä niin moni kynsiblogi inspiroi mua. Mutta kyllä mun on vastattava tähän Sonnela, joka oli mun ensimmäinen innoittaja oman blogin perustamiseen! :)


5. Esittele mielestäsi kummallisimmat tekemäsi kynnet (näytä kuva), miksi ne ovat kummallisimmat?
Valitsin tähän nämä ystävänpäiväksi tehdyt kynnet. Ne ovat kummalliset koska a) kokokynnenlakkaus?! b) vaaleansininen c) on työn ja tuskan takana hahmottaa mun hienot sydämet noista kynsistä :(
6. Esittele mielestäsi epäonnistuneimmat kyntesi (näytä kuva), miksi valitsit ne?
Voi ei, näistä olisikin mistä valita! Pääsen varmaan helpoimmalla jos laitan tähän linkin omaan Nail Art Galleriaan, että jokainen saa hyvän ja kokonaisvaltaisen kuvan epäonnistumisistani. No ei kait! Esim. nämä vihreät kevätkynnet ei harmikseni onnistunut yhtään sinne päinkään kuin olisin toivonut.


7. Esittele haluamasi kynnet (näytä kuva) ja kerro miksi valitsit juuri ne.
Ettei menis ihan synkistelyksi noiden metsään menneiden tekeleiden kanssa, niin laitetaan tähän väliin vaikka tämä kuva. :) Nämä kynnet ovat sellaiset, joihin olin oikeasti tyytyväinen. Harvinaislaatuiset siinä suhteessa, että ovat oikeasti mun tyyliset. 
8. Missä kynsiin liittyvässä asiassa/asioissa haluaisit onnistua paremmin?
Haluaisin osata tehdä geelauksia paremmin toiselle. Omiin kynsiin ne valmistuu jo aika sujuvasti, kun aikaa on käytännössä aina rajattomasti eikä suorituspaineet ole läheskään niin kovat :)


9. Oletko mielestäsi edistynyt kynsienlakkaamisessa viime aikoina, miten?
En varmaankaan ihan juuri viimeaikoina ole huomannut suurta kehittymistä missään kynsihommissa, mutta kyllä viime syksyyn verrattuna mun käsi on jo paljon vakaampi.


10. Kerro jokin kynsiin (hoitamiseen, lakkaamiseen, muotoiluun tms.) liittyvä vinkki tai useampi.
Se mitä mä meidän mammalle jaksan jankata, on että rasvaa, rasvaa ja rasvaa käsiä. Kauneimmatkin lakkaukset menettää hohtonsa jos ne kellistelee kuivissa ja känttysissä korpuissa kuin pehmeissä ja sileissä kätösissä. Sitten kun vielä allekirjoittanutkin oppisi elämään suurien viisauksiensa mukaan...

11. Mitä mieltä olet tällaisista haasteista?
Kun mä huomaan että nyt taas kiertää uusia haasteita blogista toiseen, odotan mielenkiinnolla antaako kukaan sitä mulle. :D Jos ei, mä olen vähän surullinen, ja jos taas antaa, mietin että haluanko sotkea blogin tällaisella ylimääräisellä jota useimmat ei jaksa edes lukea. Vastaan silti, että tällaiset haasteet on ihan hauskoja, ja ainakin itse luen niitä mielelläni.


Laiskottaa niin makeasti, etten haastattele nyt omin kysymyksin muita. Minun puolestani näitä kysymyksiä saa vapaasti lainata, enkä usko että veera tai kk-aro sen puoliin pahastuu ollenkaan. Ainiin, timanttikoristeltu papukaijamerkki sinulle, joka luit koko tarinan! :)

2 kommenttia:

  1. Yksi koko läjän läpi lukenut ilmoittautuu! ;) Mun mielestä tämmösiä vaan on kiva lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mahtavaa Nella! Oon iloinen että luit koko pätkän :) Itsekin luen mielelläni pitkiä tekstipostauksia ja haasteita, vaikka kyllä välillä tuleekin syyllistyttä pelkkiin kuvien selaamiseen :P

      Poista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *