tiistai 24. huhtikuuta 2012

Mummon pitsiverhot

Viikonloppuna iski kamala kynsikriisi kun vanhat lakkaukset eivät enää kelvanneetkaan. Niinpä paneuduin koko illaksi kynsienlaittoon, jonka tuloksena oli kahdet epäonnistuneet glitter explosion -kynnet ja tuhottoman paljon kynsilakanpoistoaineen kanssa lotraamista. On se kummallista kun ei kelpaa, silloinkaan kun olet käyttänyt kynsien laittamiseen tuntikausia aikaa ja aivotyötä! Lopulta kaiken vaivan jälkeen sitä päätyy levittämään vähän glitterlakkaa koko kynnelle ja tökkimään dotting toolilla parit pallukat tipin rajalle. Mutta mitäs siitä, pääasia että vähän romanttinen ja pitsiverhoja muistuttava lopputulos vihdoin ja viimein kelpasi! :)

Aikakin kului nopsaan ja tuli taas todistettua miten haasteellinen ja virikkeellinen harrastus tää on, pitää mielen terävänä vähintään yhtä hyvin kuin sudokujen täyttäminen. Vähintään.


Tuhoutuneiden oumaxien ongelmakin selvisi parhain päin ja myyjä lupasi postittaa tilalle uudet. Toivottavasti akryylimaalit selviävät tällä kertaa ehjänä perille asti, niin pääsen mäkin opettelemaan niiden käyttöä. One stroke -tekniikka näyttää kiinnostavalta ja sen jälki taitavissa käsissä tosi tosi kauniilta! Kenties joku päivä tässäkin blogissa nähdään niitä(?) :)

Lisäsin tuonne yläpalkkiin nail art galleria -sivun, josta pääsee katsomaan blogissa julkaistuja kynsiä yhtenä kuvapläjäyksenä:


8 kommenttia:

 1. Söpöt :).
  Kiva tuo Nail Art Galleria -sivu! Joudun ehkä harkitsemaan samanlaisen kasaamista, jos et pahastu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sannu! Ja miksikäs minä pahastuisin, idea ei varmastikaan ole patentoitu ja tuollainen löytyy monesta muustakin blogista! ;)Siitä vaan laittamaan, musta toi on kiva kun lukijat ja itsekin pääsee vähällä vaivalla kattelemaan mitä sitä on tullut tehtyä :D

   Poista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *