torstai 12. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Nyt on kynsikilpailulakkaukset tehty tältä erää ja kahdessa kisassa päästy jopa finaaliin asti! WAUU! Näillä kynsillä pääsin mukaan Passion for Nailsin Kevättä rinnassa -kilpailuun, jossa on mukana aivan törkeen upeita kynsiä ja meikkejä; käykää katsomassa ja äänestämässä omaa lempparia. :)

Huolsin eilen pitkästä aikaa geelit, mutta koristukset jätin pelkkään klassiseen ranskikseen. Askarreltiin tänään myös kynnet työkaverille, joten vaihteluksi blogissa tullaan näkemään muitakin kun allekirjoittaneen nakkisormia, mikäli saan noista vauhdissa napatuista kuvista jotain julkaisukelpoista matskua, krhm. Jos mä tästä sohvalta jaksan näin vapaapäivänä vielä nousta ylös, niin teen omatkin kynnet loppuun, vähän meinais nimittäin inspis koputella pääkoppaani.


8 kommenttia:

 1. Aaaaa nää oli ihanat, ihailin näitä jo pnf-sivulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Sissi! :) Bongasin kans heti sun ihanat keltaiset kevätkynnet, ne on upeet!

   Poista
 2. onko sinulla kuinka pitkään ollut yhtä mittaa geelikynnet kynsissä? Mietin vain kun noin "ilmavilta" näyttävät...
  Muuten on todella hienot ja teet upeita kynsiä! ja välissä oleva puput postauskin on ihana, lisää niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo nimenomaiset kuvan geelit olivat hyvinkin pitkään yhtämittaa kynsissä, niin kuin huomasitkin :)Niiden pintakin oli päässyt pehmenemään/sameistumaan kun olin poistanut kynsilakkoja asetonipitoisella poistoaineella, joten olikin jo korkea aika laittaa uudet!

   Poista
 3. No se selittääkin jo paljon,ymmärsin että nämä olisi jo uudella geelillä. Itsellä vaikka kuinka laittaisi uudet geelit niin aina tuntuu sitä ilmakuplaa sinne jäävän...Ja mitään en keksi avuksi vaikka kuinka yrittäisin aina tehdä paremmin ja huolellisemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Voisikohan olla että sun käyttämä geeli ei vaan ole oikea sun tarkoituksiisi? Jos auttaisi kokeilla toisenmerkkisiä geelejä? Mulla itsellä myös vaikutti ihmeen paljon geelin työstämiseen ja jälkeen se kun vaihdoin siveltimen. :) Tosin se muuttukko se parempaan vai pahempaan on toki sitten toinen juttu :D

   Poista
 4. hmmmmhhh.. pitää kokeilla jotain toista merkkiä siis =o) joskus taannoin kyllä kokeilin jotain muuta kuin yleensä mutta sen totesin olevan todella huono. Ehkä kokeilen uudestaan, jotain muuta merkkiä =o) ja toi sivellinkin tietysti vaikuttaa kuinka paksu se on jne. =o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu ihmeessä kertomaan sitten löytykö merkinvaihdosta apuja, olisi tosi mielenkiinoista kuulla! :)

   Poista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *