perjantai 20. huhtikuuta 2012

Spring Flow

Kukkia, kukkia, kukkia! Nämä kynnet laitoin mun parhaista parhaalle shoppailukaverille. Lakkaus tehtiin tuolla yhä mun suosikkina pysyneellä Flormarin 402 punaisella ja värikkääillä kukkatarroilla. Muuten, tänäänhän 20.4. on Pukeudu punaiseen -päivä jota vietetään nyt neljättä kertaa Suomessa ja sen järjestää Suomen Sydänliitto. Tavoitteena on lisätä erityisesti naisten tietoisuutta sydänterveydestä ja kannustaa naisia terveisiin elintapoihin.

Itselläni on tapana vähän laiskanlaisesti ottaa osaa näihin tapahtumiin ja teemapäiviin, tai ylipäätään olla perillä milloin mitäkin vietetään, kun ihmeen usein on haastavaa muistaa edes mikä viikonpäivä on. Tottapuhuakseni kuulin tästäkin päivästä ensimmäistä kertaa vasta nyt...! Eli hauskasti vahingossa ja sattuman kaupalla kynnet tuli tehtyä teemanmukaisesti. Tulevan maanantain Kirjan ja ruusun päivä pysyy kyllä muistissa, kun se osuu tänä vuonna tämän pariskunnan yhdessäolon vuosipäivälle, iih <3

Otatko sinä osaa näihin tuntemattomampiin teemaan liittyviin kansallisiin tai kansainvälisiin vuosipäiviin vai menevätkö ne ohi korvien ja yli hilseen?

Ps. Edellisen postauksen Oumaxiongelmaa ratkotaan yhä...

6 kommenttia:

 1. Oih mä tykkään kovasti näistä kynsistä! Tarroilla saa mahtavia aikaan kun oikein osaaa!;)

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs on ihanan pirteät!! :)
  Sinulle olisi tunnustus mun blogissa;
  http://my-nailsandmore.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 3. Itse aina luen näistä päivistä jälkikäteen blogeista, kuten nytkin :D Nätit kynnet, kesäiset :)

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *