perjantai 13. huhtikuuta 2012

Glitterverkko

Tässäpä nämä edellisessä postauksessa mainitut ja eilen työkaverille tehdyt rakennekynnet. Näissä on nyt käytetty niitä valkoisia tippejä, jotka tilasin tässä männä päivänä, ja rotta vie ne on kyllä kätevät! Kynnet on tosi siistit ja hyvin huolitellun näköiset sellaisenaan. Vaan nämä kynnet kun olivat kuitenkin juhlimaan lähdössä, niin tokihan ne koristeltiin näyttävämmän kaavan mukaisesti. :)

Verkkokuvio on Konadin m57 -laatasta. Päällä on turkoosia irtoglitteriä, stassit ja microhelmiä.



Nuo leimauslaatathan ehtivätkin jo pölyttyä hyllyssä jostain viime syksyn tienoilta asti, kun tuntui ettei leimailu oikein lähtenyt luonnistumaan multa. Nyt kaivoin huvikseni ne kaikki kaksi laattaa taas käyttöön ja huomasin, ettei se nyt niin mahdottoman vaikeaa olekaan! Pitäisi varmaan tilata uusia laattoja, jos ne sytyttäisi paremmin treenaamaan lisää :) 


11 kommenttia:

  1. Ihanat! Tykkään väreistä ja toteutuksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! Tuo turkoosi vetoo kyllä meikäläiseenkin. Ihana väri! :)

      Poista
  2. Kyllä noilla kelpaa juhlistaa, tykään! Turkoosi on myös lempparivärejä itselläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Belegwen :) Se on kyllä uskomattoman kaunis väri! Mulla taitaa muutenki olla meneillään aika vahva turkoosi kausi, on nimittäin tullut hamstrattua kotiin ja vaatekaappiinkin kamalasti kaikkea turkoosia vaikka normaalisti vannonkin violetin nimeen ja vaatteissa tulee luotettua mustaan ;) Se on varmaan tää kevät!

      Poista
  3. Siis sulla on uskomattoman hienoja kynsiä! (: Joku on taitava:) Jos kiinnostaa nii mulla on aika uus kynsiblogi, voit käydä kattomassa.

    www.kynsienkoristelua.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Essi! Käyn mielelläni tutustumassa blogiisi :)

      Poista
  4. Sulle olis tunnustus mun blogissa :)

    VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *