keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kaaos kontrollissa

Näistä tuli kyllä sellaiset kynnet, että. Siis tykkäsin todella paljon! Mä en löytänyt koko huushollista liukuvärjäyssieniä, en meikkisieniä, keittiösieniä; mitään mitä voi käyttää apuna, kunnes muistin että edellisenä päivänä saapunut Mereneidin tilaus oli täynnä vaahtomuovisia pakkauspampuloita. Ne kylläkin suli kynsilakasta. mutta sen verran käyttökelpoisia ne hätätilassa oli, että sain niillä töpöteltyä pinkillä ja violetilla sivuttaisen liukuvärjäyksen kynsille.

Kuorrutin liukuvärjäyksen aivan ohuesti hopeisella Golden Rosen Jolly Jewelsin 102:lla ja dottailin suurempia valkoisia pallukoita ja vähän pienenpiä mustia epäsymmetrisesti sinne sun tänne. 

Ja sitten kun kerrankin vanhentunut liisterilakka olisi ollut hyödyksi, mun hyllystäni ei sellaista löytynytkään. Jouduin uhraamaan isot lammikot mustaa kynsilakkaa kaatamalla sitä pullosta paperille. Annoin sen jähmettyä about kymmennen minuuttia, niin, että kun sitä dotting toolilla nosti naruna ylös, se venyi katkeamatta pari-kolme senttiä pitkäksi. Sitten vain nostelin tuollaisia roiskeita kynsien yli.

Lopputuloksena tuon lakkauksen pohja tuli niin kauniina kimalluksena esiin kaiken mustan ja valkoisen alta, että aina kun nämä sattui näkökenttään, piti niitä vilkaista vielä toisenkin kerran. ;)

10 kommenttia:

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *