keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Rikkaita värejä

Nonii! Pitemmittä puheitta kynsien pariin! Mulla on niin paljon lakkoja, jotka ovat rivissä odotelleet pääsevänsä käyttöön, että oli kauhean vaikea valita millä aloittaa. Lopulta arvoin silmät kiinni lakkahyllyltä Golden Rosen Rich Color -sarjan violetin. Pitäen lupauksistaan kiinni, lakka oli hyvin peittävää ja leveällä siveltimella ainakin lakkauksen pinnasta sai yhdellä vedolla ihanan tasaisen.
Rajasta ei voi kyllä sanoa samaa, krhm.

V-ransiksen toinen puoli on lakattu mustalla, jonka päälle vedin GR:n hopeaa niin, että mustaa jäi vähän näkyviin, ja mustalla nail art -lakalla hopean päälle raita yksityiskohdaksi ja graafisuutta tuomaan. Ja ihan ettei vaan kävisi niin, että kynnet jäisivät puolitiehen, dottailin varmuuden vuoksi valkoisella pilkkuja erottamaan tummaa violettia ja mustaa toisistaan. ;)

Aika perinteistä Tilhiä, eikös?Kynsihenkiinheräämisen myötä on tullut päiviteltyä Mä Tarvitsen ja Mä Haluun -ja listoja sekä bloggaamisen että itse harratuksen osalta. Aika paljon on tullutkin jo hamstrailtua, mutta isommat ja kalliimmat ostokset on jääny haaveiluksi. Mutta kun ää, mä tarvitsen ja haluan kameran! Mulla on reilut viisi vuotta vanha Canonin EOS 400D järkkäri, joka on kyllä palvellut hyvin ja tekee sitä varmaan vielä pitkään tulevaisuudessakin, mutta kynsien lähikuvaamiseen se on niin epäkäytännöllinen. Tämän postauksen kuvat on otettu puhelimella, eikä nämäkään aja asiaansa yhtään niin kuin minä toivoisin...

Millä te, jotka lähikuvaatte, saatte onnistuneita ja tarkkoja otoksia? Osaako joku suositella hyvää, mutta edullista taskupokkaria? Hyvä ja halpa harvoin kuuluu samaan lauseeseen, mutta kun kameralle ei ole muuta käyttötarkoitusta kuin blogi, joten en millään raaskisi pistää kovin suurta summaa siihen.

1 kommentti:

  1. Mulla on ihan sama ongelma nyt kameran kanssa! Tai no ei ihan sama sillä kuvaan tällä hetkellä pokkarilla, mutta haluasin nyt siirtyä mikrojärkkäriin, heh. Pokkareissa on mun mielestä niin tuurin kauppaa osuuko käteen sellainen, jolla saa tarkkoja ja oikean sävysiä kuvia kynsistä tai sitten ei niin hyvä ainakaan tähän tarkoitukseen. Ajattelin sitten samalla vähän panostaa ja ostaa sen ns. välimuodon :D Eli ei mitään hirveän isoa ja painavaaa normijärkkäriä, kun sillä on vähän vaikea kuvata yhdellä kädellä kynsiä (ja oikeanlaiset linssitkin pitäisi hankkia), mutta kuitenkin järkkärin tasoinen kamera vähän kompaktimmassa koossa.

    Mutta arvaa vaan onko noissakin valinnanvaraa ja eri linssejä ym ym. kaikkea mitä pitää ottaa huomioon!!? Ja tietty nälkä kasvaa syödessä :D Aluksi ajattelin, että kyllä joku sellainen vanhempikin malli mulle kelpaa, mutta nyt haluaisin kääntyvän näytön uudella teknologialla (jota puhelimissakin käytetään) ja wifi olis plussaa niin ja sillä linsillä olisi kiva pystyä tarkentamaan aika läheltä ja tietty videoitakin pitää sitten voida kuvata HD:na jne :D :D

    VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *