perjantai 15. kesäkuuta 2012

Pink 'n dots and Bow Tie Knots

Posti pudotti uudet 3D-rusetit luukusta sisään, ja mä sain huomata että ne olivatkin hitusen isompia kuin olin odottanut. Ne eivät siis käyneet siihen tarkoitukseen, mikä mielessäni ne alunperin tilasin, mutta testiin ne silti pääsivät ensitilassa!

Mitään innovatiivista näissä kynsissä ei ole ja tyyliltään tällaisia kynsiä löytyy varmaan tuhansittain, mutta minulle nämä olivat ekat itsetehdyt tyttömäiset minnihiiri-/kärpässienikynnet. Rusetit ovat tietenkin kokonsa ja irtonaisuutensa takia tosi epäkäytännölliset, mutta niii-iin suloiset!Tuo ei-niin-pinkiltä-kuvissa-näyttävä pinkki on Essencen 90 I Want That! ja pallot on tehty Wild and Crazyn Montanalla. Mustat rajaukset on taiteiltu mustalla Golden Rosen nail art -lakalla, josta on muuten tullut niin paksua liisteriä, että siitä voi kohta leikellä vaikka veitsellä paloja! Enkä mä ole onnistunut löytämään uutta GR:n koristelulakkaa mistään mustana tai valkoisena.. Pinkkinä ja sinisenä kylläkin.

Osaako joku kertoa onko niitä mahdollista vielä bongata jostain vai eikö niitä enää valmisteta, vai olenko kiertänyt vain vääriä liikkeitä? :O

13 kommenttia:

 1. Siis voi että miten suloiset, niiiin ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat :)
  Miulla on noita rusetteja valkosena, mutta en oo vielä saanu aikaseks kokeilla, kun ne on niin isoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alcyone! :)

   Mulla on noita rusetteja nyt mustina ja vaaleanpunaisina, mutta vopi olla, että mullakin ne jää laatikon pohjalle pyörimään... Ne on kyllä tosi kivan näköisiä ja kyllä niitä ilolla kattelee, mutta ei niitä kynsille viitsi laittaa. :D Noh, tulipahan ostettua!

   Poista
 3. Aivan yli-ihanat kynnet (: Jotenkin tuo teräväkärkisyyskin sopii tuohon kuin nakutettu! Golden Rosejahan myydään Seppälässä ja ne tuppaavat vaihtelemaan valikoimiaan suht usein, joten voipi olla ettei noita koristelulakkoja enää myydä >: Toki jossain syrjäisemmästä Seppälässä voisi vielä löytyä, jos eivät ole vielä ehtineet myydä niitä loppuun ja päivittää valikoimia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentistasi Ine! Sitä mäkin pahoin pelkään ettei niitä tuu, eikä monessa paikassa enää oo. Olivat vaan niin halpoja, että harmi jos niitä ei enää saa. Nyt onkin sitten löydettävä korvaaja jostain :)

   Poista
 4. Mulla on sulle haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
 5. Heitä lakan joukkoon muutama tippa asetooni pitoista kynsilakanpoistoainetta ja ravista kunnolla :) Pitäs notkistua...

  VastaaPoista
 6. minni hiiri kynnet! :D ihanat!

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *