maanantai 16. syyskuuta 2013

Back in business!

Psst... Anybody there?

Pystytin taas kynsipalatsini (lue: pikkuruisen nurkkaukseni), jonka jouduin vuoden vaihteessa purkamaan tehdäkseni tilaa silloiselle kämppikselleni. Kaikenlaisten hassujen tapahtumien vuoksi lyhyeksi tarkoitetun "väliajan" pullakahvittelut venyivät sitten lähes vuoden kestäneeksi blogitauoksi ja täydelliseksi kynsipimennoksi. Uusimmat trendit ja kynsituulet ovat puhallelleet täysin mun ohi, joten nyt on paljon mihin purkaa uudelleen syttynyttä innostusta. Tekstuureja, v-gapeja... Ooh!

Vähän yllätyksenä, mutta erittäin posiitivisena sellaisena tuli pysyneiden lukijoiden määrä. Jokunen on kadonnut, ymmärrettävästi, mutta noin moni teistä on vielä täällä ja moni on jaksanut kommentoidakin vanhoja postauksia. Aivan upeeta. 

Paluun ja uuden alun kunniaksi päivitin blogin ulkoasun, mutta vanhaan sisältöön en raaskinut kajota, vaikka hetken mietin alottaisiko mielummin ihan puhtaalta pöydältä. Ei alottais! Oli jännä huomata, että noilla parin vuoden takaisilla kammotuksilla on vahvaksi kehittynyttä tunnearvoa :3 Eli tokihan jatketaan vain siitä mihin viimeksi jäätiin.Shiny Nail Artin Shinylle terkkuja ja kiittelyt "painostuksesta", täällä ollaan taas ;)

13 kommenttia:

 1. Uijui, ihan mahtavaa Tilhi!! Oon niin oottanut sun comebackia <3 :D!

  VastaaPoista
 2. No mutta, tervetuloa takaisin =)

  VastaaPoista
 3. Jee, tervetuloa takaisinnnn! ^^

  VastaaPoista
 4. Jeeeeee mahtavaa, kannatti säilyttää blogisi kirjanmerkeissä, jaksoin uskoa paluuseen! :)

  VastaaPoista
 5. No niin!! :D Tervetuloa takaisin! <3
  ...Mulla näköjään kesti taas sitten tajuta, että oot jo taas täällä! :D

  VastaaPoista
 6. No niin!! :D Tervetuloa takaisin! <3
  ...Mulla näköjään kesti taas sitten tajuta, että oot jo taas täällä! :D

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *