lauantai 1. syyskuuta 2012

Tickled Bling!

Jostain syystä mä olen ollut viime aikoina kovin hempeellä tuulella ja tarttunut kauhean usein vaaleanpunaiseen lakkaan. Tällä(kin) kertaa lakkasin ranskiksen Wet n Wildin Tickled Pinkillä, jonka rajasin siksak-kuviolla valkoisella nail art -lakalla. Mua itseäni huvitutti se, että katselin "inspiroituneena" elokuvaa samalla kun laittelin kynsiäni, mutta kynsien lopputuloksesta ei välttämättä ihan heti arvaisi että leffa oli Battle Royale... ;)

Kuva kuluineista kynsistä ei tee oikeutta sille, miltä ne näytti vastatehtyinä.. ;)

Sitten innostuin vähän reippaammalla kädellä laittamaan strasseja pitkin kynsiä ja keksin haluta luoda täydelliset koristeluöverit hopeisilla mikrohelmillä. mutta apua, mulla ei ollutkaan niitä! Laitoin siltä samalta istumalta sitten tilauksen luottonettikauppaani Ihanatkynnet.fi:iin ja napauttelin samalla ostoskoriin stilettitippejä ja glittereitä. Paketti tuli perille kaksi päivää tilauksesta ja yllätyksenä sieltä paljastui kaupanpäällisinä hopeinen Art Clubin glitterkoristelulakka ja sievä pullo kynsinauhaöljyä. Ihanaa!


9 kommenttia:

  1. Hei, onpa ihanat kynnet :) Mulla on sulle tunnustus omassa blogissani:
    http://lakkarinsessa.blogspot.fi/2012/09/sain-tunnustuksen-ida-marian-kynnet.html

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit!:) Just sellaset mitkä haluaisin kans, mutta koskaan ei aika riitä.:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emmi! Kokeile joku kerta että lakkaat illalla pohjan ja jätät loput koristelut seuraavalle päivälle, niin mäkin tein näissä! :) Ei sitä aina ehdi tai jaksa istua kynsihommissa tuntikaupalla ;)

      Poista
  3. Voi miultakin sait tunnustuksen, mutta taitaa olla sama kuin ylempi! :D
    http://its-just-another.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog_2.html

    VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *