tiistai 16. lokakuuta 2012

Hex French

Huh, jopas tätä väliä näihin postauksiin pääsikin taas kertymään! No, pitemmittä jorinoitta sitten asiaan vaan: Mieleni teki pitkästä aikaa ihan perinteistä ranskalaista manikyyriä.Se on jännä, että vaikka se on yksi kynsienlaiton kulmakivistä ja sitä näkee joka puolella, sen onnistuu välillä unohtamaan kunnes se yllättäin muistuttaa itestään läsäyttämällä klassisuudellaan päin näköä ja meikä on ihan pähkinöinä "uudesta" vanhasta ideasta! Huolsin geelit ja lakkasin tunnollisesti valkoisen ranskiksen Wild & Mildin Polarbearilla. Ja sitten mä tein sen taas. En malttanut jättää kynsiä niille sijoilleen, vaan kaivelin vielä siihen sakka käyttämättömäksi jääneet mustat pienet hexglitterit esiin ja rajasin manikyyrin niillä. Ja strasseja nimettömiin. Ja ihan pikku ripaus tummaa irtoglitteriä hexglittereiden päälle lopuksi.

Noooh, ei näistä ulkopuolisen silmiin varmankaan kovin sairaalloinen suuruudenhulluus paista, mutta ensi kerralla mä kyllä lupaan itselleni hillitä itseni, hah!

7 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat :) Mä niin tykkään noista sun kynsistä, siis niiden kulmikkaasta muodosta ja pituudesta! Hih :) Kateellisena täällä vaan ihailen :D

  VastaaPoista
 2. Tuttu tunne: ihan vaan tuosta näöksi ja lisäksi sitä-sun-tätä ja ehkä vielä pikkusen tuota... Kun on vaan niin paljon kaikkee ihanaa koristetta, ni ei voi mieltänsä malttaa. ;D No mutta tosi kauniit noista tuli !!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lila! Tää on kyllä niin iänikuinen ongelma. Siinäpä vasta haastetta lakkailuun, kun yrittää ens kerran jotain mahdollisimman pelkistettyä :P

   Poista
 3. Uusi lukija ilmoittautuu :) Ja läjäytän samantien haasteen/tunnustuksen :)
  http://taasyksikynsiblogi.blogspot.fi/2012/10/okei-ma-tunnustan.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi lämpimästi tervetuloa lukijaksi ja näääääin paljon kiitoksia tunnustuksesta!

   Poista
 4. Juu, täällä toinen joka sortuu välillä "rönsyilyyn", sitä ei vaan malta lopettaa koristelua ajoissa :D

  Mutta mitä näihin kynsiin tulee, niin silti näyttää hyvältä!

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *