maanantai 16. heinäkuuta 2012

You Belong to Me

Geelihuollon ja kynsien lyhennyksen jälkeen lakkasin ne Essencen sini-turkoosilla You Belong to Me -lakalla. En ole vieläkään oikein oppinut olemaan pelkällä yksivärisellä lakkauksella, joten lisäilin vielä dotting toolilla mustia palloja outline/border -tyylillä kynsien tyviin. Yksinkertaista, mutta uutta vaihtelua!



8 kommenttia:

  1. Tosi paljon pelkät dotting tool pisteet tuovat lisää värilakkaan. Hieno ja kiva lakkaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan tuokin! Tällä kertaa vähemmän oli enemmän ja tykkäsin kyllä itekin tuloksesta. Kiitos Wheatear! :)

      Poista
  2. Tositosi kivat! :) Pisteiden käyttäminen tuohon tapaan on minulle aivan uutta ja näyttää kyllä älyttömän upealta ja jotenki tosi "tuoreelta" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! En muista itsekään törmänneeni tämän näköisiin kynsiin aiemmin. Ihan kelpo kynnet kaikessa yksinkertaisuudessaan :)

      Poista
  3. Aivan ihanat! Minäkään en ole nähnyt aiemmin täpliä tuolla tavalla asemoituna, ne on tosi kiva lisä tuohon lakkaukseen! Pitääpä joskus itsekin kokeilla jotain tuollaista, ovat niin kauniit ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Papu! Niinhän sitä sanotaan että kaikkea pitää kokeilla paitsi kansantansseja... ja nehän ei onneksi liity kynsiin! ;) Tai mistäs sitä tietää, kansantanssikynnet? Pitääpä laittaa toteutuslistalle.

      Poista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *