sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tervaa ja höyheniä.... eiku glitteriä!

Kokeilussa Wild & Mildin kultainen glitterlakka 946 Metallic Rain. Tykkään ihan hirrrveesti glittereistä ja kimalteista, ja kun ne saa sudittua suoraan lakkana kynsille, niin onhan se kätevää. Silti mä liputan irtoglittereiden puolesta. Niiden kanssa sählääminen on kai jotenkin terapeuttista mulle kaikessa sotkuisuudessaan (kun en vielä ole oppinut olemaan levittelemättä niitä kaikkialle).

Glitterin kaverina on jokin random, pahanpäiväisesti jähmettymään päässyt tahmainen tervakerros, joka on näemmä myös ainoa musta lakkani. Apua! Uusi musta kiilasi juuri ostoslistan kärkeen.

Ostoksista puheen ollen mä odottelen nyt muutenkin keskiviikon palkkapäivää kuin kuuta nousevaa, että saan tilattua lisää geelejä kun se mokoma meni varoittamatta loppumaan. Vähän myös himoittaisi ujuttaa samaan tilaukseen testiksi tikkuhileitä, mä kun en ole koskaan kokeillut niitä. Onko teillä kokemuksia? Tykkäättekö käyttää ja miellyttääkö lopputulos? :)

Ps. Tässä pari tärähtänyttä kuvaa näistä kynsistä, joista en kyllä itse kauhesti pitänyt.


4 kommenttia:

 1. minä tykkään noista kynsistä, ihan tosi hienot ja makeet :) Nuo punaiset ja hopeat/värittömät (?) strassit ovat kuin piste iin päällä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla Daniela! Kiitti! :)

  VastaaPoista
 3. Onpas ihania kynsiä koko blogi pullollaan!!:D taisit saada uuden lukijan;))
  Itse tällä hetkellä elän lyhyiden kynsien vaihetta, kasvaisivatpa jo nopeasti..:D

  naked-nails.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Solja: Kiitos ja tervetuloa seurailemaan! Mulla ei omat kynnet kasvakaan, kun ne on niin kauhean ohuet ja repeilee ja liuskottuu jos niihin yhtään ehtii tulla pituutta. Luojalle kiitos rakennekynsistä, hallelujah! :D

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *