keskiviikko 26. lokakuuta 2011

French Day

Ihanaa, nyt kun kerrankin oli aikaa, tuli koko päivä pyhitettyä 100% täydellisesti kynsille! Palkintona ahkeruudesta syntyivät kahdet french manicure -kynnet, toiset timanteilla ja toiset glittereillä. Nyt kun tässä on kerran päässyt vauhtiin, voisin omiin kynsiinikin päivittää koristeita, ellen pökerry ensin näihin ainehuuruihin.

Jokohan tämä menee pakkomielteisyyden puolelle vai voidaanko vielä puhua vain hurahtamisesta? ;) Päivittelin tässä päivällä ääneen, että jo on, kun yöunetkin menee kun haaveilee uusista koristeista ja välineistä ja suunnittelee aivot kipinöiden uusia designeja.. Laitan tämän nyt kuitenkin sen piikkiin, että minulla on aivan liikaa omaa aikaa, kun mies suorittaa varusmiespalvelusta, ja että tämä vain on maailman ihanin harrastus!

Tänään tuli niin sanottuja aloittelijan ongelmia vastaan, kun läträsin valkoisen geelin kanssa, mutta nyt sitten taas vähän fiksumpana ensi kertaa ajatellen.

Ja note to self: muistathan pyyhkiä liimapullon suun ennen kuin pyörität korkin kiinni. Aivojumppa ja fyysinen treeni on terveellistä, mutta suhteellisen ärsyttävää silloin kun sitä liimaa tarvitsisi nyt heti paikalla.

2 kommenttia:

 1. Teet tosi hienoja lakkauksia , mutta pisti vaa pahasti silmää toi tipin raja tossa ( kannattaa viilata sitä, niin ei sitä sitten melkein huomaakkaa )
  ei tarvii sit pahalla ottaa neuvoa vastaan . (:

  ps. mun blogissa on arvonta käynnissä
  http://masawnails.blogspot.com/2011/11/arvonta-lahtee-nyt-kayntiin.html

  VastaaPoista
 2. Kiitos masa! Hyvät neuvot ovat aina tervetulleita :) Tippien raja jää tosiaan häiritsevän näkyväksi jos en lakkaa sitä piiloon, eikä viilaus tunnu auttavan. Onkohan sen piilottamiseen muita niksejä? Vai pitäisiköhän ostaa kirkkaita tippejä. Nykyisellään mulla on käytössä noita luonnollisen värisiä, jotka ei kauheen luonnollisilta näytä kaikkien kynsissä... :P

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *