sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vappukynnet

Metsästin pitkään täydellistä siniseen taittuvaa turkoosia / turkoosiin taittuvaa sinistä. China Glazen for Audrey oli jo kuvien perusteella lähdössä tilaukseen, kun en noista kivijalkakaupoista mistään löytänyt mitään lähellekään sellaista, mitä olin päättänyt lakkakokoelmaani haluta... Ja sitten bongasin herkullisen kauniin Yes Loven kynsilakan kahdella eurolla kirpparilta. Jee! Kynnellä tämä oli vähän tummempi kuin pullossa, mikä oli pieni pettymys, joten harkitsen vielä laittavani ensimmäistä kertaa rahaani noihin kalliimpiin lakkoihin ja tilaavani kuitenkin sen CG:n.

Lakkasin ensin ranskiksen siniturkoosilla ja maalasin valkoisella nail art -lakalla nimettömiin palloja ja muihin kynsiin raitoja. Raidat tuntuikin hyppivän vähän toivottua enemmän silmille, joten yritin ottaa takaisin ja lakata sittenkin keskisormet yksivärisiksi. En jaksanut poistaa lakkausta pohjalta, joten lähdin vain peittämään sitä uudella kerroksella turkoosia, jolloin valkoinen jäi kuultamaan kauniin sinisenä sen alta. Sellaiseksihan ne saikin sitten jäädä, helmimix -hyrrästä poimittujen rusettien jälkeen :)

Jep, meikäläinen siis viettää vappunsa näissä kynsissä ja töissä! :)


Ja näin etukäteen jo kaikille:
Hyvää vappua!


5 kommenttia:

  1. Oi miten nätit <3 Mun vappukynnet on vähä överimmät, mut vähän samaa värimaailmaa. Laitan varmaan huomenna tai ke postauksen.
    Ennen kun luin tekstin mietin, että onpas kivasti laitettu keskisormeen valkoisten raitojen sijasta vaaleansniset :p Mut just tollein näitä lakkauksia välillä syntyy, muokkaamalla matkanvarrella :) Mulla ainakin tosi usein :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitti shiny! :) Mun täytyy tunnustaa, että tein sittenkin vielä viimeyön pikkutunneilla päivitetymmät vappukynnet... hih, hups! En vaan voinu mennä nukkumaan kun joku inspiksen tapainen kohtaus iski.:D

      Nyt sitten on kimallusta ja neonvärejä räpylät täynnä, että kyllä kelpaa tienata leipänsä näissä kynsissä :P Postausta laittelen varmaan kans keskiviikkona jos vaan ehdin.

      Ootan kyllä ihan innoiossani et nään sun vappukynnet!

      Poista
    2. Haha, sun kynnet kuulostaa kyllä paljon hienommilta, ku nää mun oli just sellaset et sovelletaan matkalla, kun ei ollut mitään kunnon mahti-ideaa. Mulla oli viime vuonna neonlakkoja niin nyt laitoin sitte pastellia :)

      Poista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *