perjantai 11. lokakuuta 2013

Syysmunat

Kokokynnenlakkauksia! Oon tauolta palattuani innostunut ihan erityyppisistä lakkauksista, kuin mitä tehtailin aikaisemmin. Liputan edelleenkin ja varmasti hamaan maailmanloppuun asti ranskisvariaatioiden puolesta, mutta tekee hyvää, ja on oikeastaan aika kiva tulla välillä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Ainakin silloin, kun lopputulos ei mene totaalisen metsään. :) Ehkä pääasia mulle on se, ettei kynnet ole yksiväriset, sellaisissa en nimittäin ole vielä tähän päivään mennessä oppinut olemaan, vaikkakin pidänkin sellaisia muiden kynsillä kauniina.

Pohjana on Seppälän Nails -sarjan Tan ja dottingtoolilla näpräsin oranssilla Marigoldilla, Wild & Mildin kultaisella 946 Metallic Rain-glitterlakalla, tumman ruskealla GR:n 81:llä ja Kreikan matkalta ostetulla My Colourin turkoosilla No 35:lla tuollaisia epämääräisiä pallukkaraitoja. Vai miksi noita nyt kutsuisi? :D 
Mun mieleeni näistä melko syksynsävyisistä kynsistä tuli pääsiäismunat. Syksyn värittämät pääsiäismunat, ihan selkeesti. Viihdyinkin näissä munamielleyhtymän takia hupaisissa kynsissä aika pitkään, kunnes oikean käden etusormen kynsi otti ja halkesi ja huollon tarpeessa teinkin sitten ihan uudet kynnet.

Tauon aikana mun luottogeeli Artisanilta on tehnyt katoamistempun eikä sitä löytynyt kun yhdestä verkkokaupasta, mutta postikulut Jenkeistä nousi yli 40 dollariin. Jaiks. Luovutin metsästyksen ja tilasin Mereneidiltä testiin rakennegeelin, joka oli mun taidoille aivan liian haastava käsitellä, mutta pysyi kynnellä ilmaantumatta kuin unelma. Nyt tilasin vähän epäillen minulle ennestään tuntemattomasta, Nail In -nimisestä verkkokaupasta, uuden, viskositeetiltaan todella jämäkän geelin. Tilaaminen ja maksun suorittaminen oli niin sekavaa ja epämääräistä, että jännitin selviääkö nämä kaupat kunnialla loppuun asti... Vaan tällä kertaa huoli oli aiheeton, paketti saapui muutamassa päivässä maksusta, ja kahden testikerran jälkeen geelikin vaikuttaa mun käyttöön ihan sopivalta. Aion pärjäillä sillä tuon purkin loppuun, ja pohdin sitten uudestaan lähdenkö kokeilemaan vielä jotakin uutta merkkiä, ennen kuin Ihanatkynnet palaa takaisin (toivottavasti) mun Artisanien kanssa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *