torstai 13. syyskuuta 2012

Helmiä liiloille

Löysin kivan sävyisen Yes Loven kynsilakan eilisellä kirpparireissulla ja sen ostoksen myötä sain hyvän syyn päivittää taas kynsiä. Lakkasin kynnet suloisen hempeällä lilalla ja tein helmenpuolikkaista puolikuumanikyyrin. Hemppiskynnet! Olin kyllä tyytväinen ensimmäiseenkin versioon, mutta päädyin sitten sutimaan niinhin kuitenkin vähän särmää mustalla nail art -lakalla, jonka jälkeen ihastuttava lila muuttuikin kovin nudeksi ja näytti vaihtavan sävyään jonnekin harmaan ja beigen välimaastoon. Nyt mulla on kynsillä sitten tällaiset mummon kalsarit :3



No, kalsareista kukkaruukkuun: tämän kuun postaustahti tullee olemaan vähän verkkaisempi, vaikka oonkin tehnyt kynsiä normaaliin tahtiin. Multa jäi kahdet kynnet kokonaan kuvaamatta ja aikaa kirjoittamiselle ei ole ollut, kun ahkerana tyttönä oon tehnyt ihan hirmusesti kaikkea muuta lähestulkoon kellon ympäri! Ensi kuussa kuitenkin vietetään blogin 1-vuotissynttäreitä, joten pientä spessua säpinää on tiedossa ;)

12 kommenttia:

  1. Hyvähän se vain on että on muutakin elämää kun blogiin kirjoittelu, jään silti odottelemaan tulevia postauksia, vaikka vauhti ei niin tiuha olisikaan. Paras on kuin tekee omaan tahtiin :)

    Mielettömän kivat mummonkalsarit muuten, kelpais mullekin!! Nyt on tullut vastaan ihan liian monta puolikuumania, pakko vissiin itsekin tota testata:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, näinhän se on! :)

      Siitä vaan hetimiten askartelemaan! Mä itse tykkään puolikuumaneista ainakin tosi paljon. Etenkin nyt kun vähän lyhyemmät kynnet taas vaihtelun vuoksi, niin passaa tuo mani hyvin :3

      Poista
  2. Ui ompa kivat kynnet ja ihanasti otettu/tehty kuva :) Tooosi kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, kiitti paljon Henni! :) Kiva kuulla jos kuva näyttää sun silmiin kivalta. Mulla oli kauheita vaikeuksia saada siedettävä ja ees vähäsen totuudenmukainen kuva napattua hämärässä ja keltaisen valon alla... Ah, alkaa taas muistua mieleen mitä säätämistä tää kuvaaminen aina talviaikaan olikaan.

      Poista
  3. On kyllä joo onnistunut, ihanan hempeä koko kuva, niinkuin kynnetkin, me like! ;)

    VastaaPoista
  4. Voi ei, pikkulinnut laulo että oot eronnut :(
    Tsemppiä sinne ja ihanaa syksyä, oot ihanan positiivinen bloggaaja, elämäntilanne varmasti hankala mutta toivottavasti jaksat silti piristää meitä ihanilla jutuillas!

    VastaaPoista
  5. Kiitos tsempistä ja syksyntoivotuksesta, sitä samaa sinulle! Ihana saada näin positiivista palautetta. Lämmittää mieltä kuin villasukat varpaita! :3

    Yritän pitää yksityiselämän pois blogin puolelta, joten en välittäisi kommentoida aihetta. Yhteyttä muhun saa myös osoitteesta delightbynails@gmail.com :)

    VastaaPoista
  6. Miten en ollut törmännyt näin ihanaan blogiin aiemmin? Mutta kiva kun löysin ;) Todella kaunis puolikuumani, nuo helmet on söpöjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitti Vanquish! Oikeen superlämpimästi tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista
  7. Vai että mummonkalsarit, haha! :D Mun mielestä tää on tosi suloinen lakkaus <3

    ...Mulla olis sulle tunnustus blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos shiny, sekä kommentista että tunnustuksesta! :3

      Mummot ja kalsarit kunniaan! Oon viihtynyt näissä kynsissä jo huikeen viikon! :O

      Poista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *