tiistai 21. elokuuta 2012

Mustaa ja keltaista -teemakynnet

Vielä ehtii tälle kesälle ainakin yhdet ns. kesäkynnet, ennen kuin pitää toivottaa syksy tervetulleeksi! Meillä juhlittiin lauantaina syntymäpäivääni, joka itseasiassa on virallisesti tänään. (Kauhiaa, vastahan mä olin 16!) Juhlien teemana oli musta ja keltainen, ja koska kukaan ei varmasti ikinä ole kuulluutkaan kynsiharrastajasta, joka jättäisi käyttämättä hyväksi tämmöiset teemabileet, ei tullut pieneen mieleenkään olla tässä poikkeus. ;)

Tältä siis näytti Tilhin tämän vuoden synttärikynnet:
Lakkasin Flormarin neonkeltaisella N006 -lakalla ja mustalla 313:lla pohjat kynsiin ja huiskin Oumaxeilla abstrakteja yksityiskohtia päälle. Keskisormesta tein kaikkiaan kolme eri versiota, kun se tuntui koko ajan näyttävän jotenkin ulkopuoliselta muiden kynsien kanssa tai sitten kolhin märät lakat ihan ruttuun. Lopulta päädyin vähän tylsään ja helppoon ratkaisuun, eli puhtaasti pelkkään keltaiseen ranskikseen.

Nyt ryppyvoidetta lärviin ja kakkukahville!

10 kommenttia:

 1. Voi eiiih, sun kynnet on aina niin ihania ja yllättäviä, et en yhtään enää ala :). Näissä on jotain tosi hauskaa potkua!
  Onnittelut syntymäpäivän johdosta, ihanan nuori olet edelleen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sannu, nyt mie oon niin otettu! Kiitos ihanasta kommentista ja onnitteluista! :)

   Poista
 2. Ihanat! Se että ne on tolleen vähän erilaiset tekee niistä uskomattoman mielenkintoset. Just sellaset et tekee mieli tuijottaa et mitä kaikkea niissä on. Tykkään tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enail! Muakin piristi kynsien keskinäinen erilaisuus. Sai itsekin ihmetellä että mitä kaikkea niissä on, hah! (Ja psst, tekovaiheessa ei tarvinnut ottaa yhtään stressiä tuleeko niistä nyt symmetriset vai ei; mukavan huolentonta siis ;))

   Poista
 3. Wau, tosi hienot!!Ja suuresti onnea synttärisankarille =)

  VastaaPoista
 4. Onnea! Ihanat kynnet, kyllä noissa kelpaa juhlistaa iän karttumista:)

  VastaaPoista
 5. Hihii :) Onnea sinulle ! Tunnistin nää heti sieltä muiden joukosta ;)

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *