tiistai 24. tammikuuta 2012

Barbiekynnet

Hih, tyttöilyfiilis pääsi taas pahemman kerran yllättämään ja nyt on kynsillä strasseilla ja glitterillä kuorrutettu sokerinen prinsessaranskis. Pinkki ei kuulu lemppariväreihini, mutta kynsillä se on aina yhtä suloinen! :)Näitä edeltävät kynnet eivät päässeet blogiin asti esittäytymään, koska taiteilin niihin niin epäonnistuneet koristeet, enkä jaksanut harmistuksissani nähdä vaivaa niiden kuvaamiseen. Ostamani uusi nudelakka oli sävyltään omalle iholleni liian persikkainen, eikä kokonaisuutta ainakaan pelastanut kynsien kärjissä möllöttäneet epämääräiset musta-valkoiset stripetkään. Jouduin vielä kärvistelemään niillä kynsillä monta päivää, kun ei ollut aikaa laittaa uusia. Hrr. Mun luovuus kärsii tämän kiireen ja muuton keskellä.

Toisaalta odotan ihan hirveästi että pääsen sisustamaan uutta kotia ja rakentamaan uuden "kynsistudion" johonkin huippukäytännölliseen paikaan. Ehkä sen saisi tällä kertaa sijoiteltua jonnekin fiksumpaan paikkaan kuin lähestulkoon keskelle olohuonetta.

9 kommenttia:

 1. Kai tulee sitten postaus ja kuvia sinun uudesta kynsistudiostasi? :) hienot kynnet!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kehusta ja postausideasta Nails1820! Mä oonkin ajatellut, että kiinnostaisikohan lukijoita sellainen esittelypostaus. Kirjoittelen sen ehdottomasti heti kun muutto on valmis! :)

  VastaaPoista
 3. Hirmuisen ihanat kynnet, vaikka en olekaan pinkin suurin ystävä.

  Glitz & Glamissa olisi tunnustus sinulle. ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Minna, sekä kommentista että tunnustuksesta! ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanat pinkit piristäjäkynnet!:)) Käy kattomassa mun blogin kynsikilpailu, jospa innostut osallistumaan... ja ainiin ryhdyn blogilistaseuraajaksi!

  VastaaPoista
 6. Siis ähh, en blogilistankautta.. vaan mun blogin sivulla olevan listan kautta, koska en kyätä bloggeria!:)

  VastaaPoista
 7. Kynsille: Voi kiitti! Ja ihanaa kun olet nähnyt vaivaa kilpailun järjestämiseen, osallistun ilman muuta jos saan kisakynnet tehtyä ajoissa! :)

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *