torstai 31. toukokuuta 2012

Amerikkalaiset merimieskynnet

Näistä kynsistä piti tulla sellaiset merimieshenkiset seilorikynnet, mutta kun alkuperäistä ideaa ja lopputulosta vertasi keskenään, nämä taisi muistuttaa paljon enemmän Amerikkakynsiä raitoineen ja tähtineen. Siinä vaiheessa kun eräs asiakas kommetoi mun "jenkkikynsiä", totesin että toteutus oli oikeasti mennyt pieleen :P

Vaikka ei se haitannut ollenkaan, tykkäsin näistä silti.



Leimasin (kehnosti) sinisellä Essencen leimauslaatasta raitakuvion kynnelle, jonka päälle lakkasin valkoisella ranskiksen. rajalle kiinnitin päälyslakalla punaisia, sinisiä ja keltaisia tähtistrasseja.



Mä olen muuten mennyt hukkaamaan kameran laturin jonnekin! Akku loppui jo viikko sitten, joten kuvat on ja pysyy toistaiseksi kamerassa, eikä uusia kuvia saa otettua muutoin kuin puhelimella. Oon yrittänyt etsiä sitä kaikkialta, mutta nyt alkaa jo epätoivo hiipiä takaraivoon. Annan sille mokomalle johdonpätkälle tämän viikon aikaa putkahtaa ulos piilostaan, ja jos se ei suostu yhteistyöhön, on mun vaan pakko käydä ostamassa uusi. :(

lauantai 26. toukokuuta 2012

Tropic Ocean Fishes

Samoilla linjoilla jatketaan edellisten kynsien mukaan, eli pohjalakkaus on suora kopio näistä kynsistä. Lakkoina tosin tällä kertaa Essencen 53 You Belong to Me ja 95 Wanna be Your Sunshine ja ranskiksen rajalla on keltaista irtoglitteriä. Mulle tuli näistä väreistä mieleen sellainen trooppisen värikäs vesimaisema ja löysinpäs googlesta sellaisen kuvankin:


Värit on aikalailla samasta vedenalaisesta maailmasta, mutta mun kynsistä puuttui kalat! Ei kun siltä istumalta Mimaxin sivuille shoppaamaan uutta leimauslaattaa! Jestas näitä mun päähänpistoja. Onneksi Mimaxin toimitusajat ovat niin nopeat, ettei tarvinnut kovin kauaa odotella keskeneräisillä kynsillä. :)

Tilasin toki siinä samalla muutaman muunkin laatan, joten posti toi tullessaan m27 -kalalaatan seurana m29-, m40- ja m51 -laatat. Whee! :)


Ja uskokaa pois, nämä näytti paljon kivemmilta luonnossa... Meillä kameran kanssa on ollut vähän hankalampi vaihe meidän suhteessa, mutta me yhdessä yritetään päästä siitä yli.

torstai 24. toukokuuta 2012

11 kysymystä -haaste x 2

Sain tämän monissa blogeissa kiertäneen haasteen kahdelta ihanalta bloggaajalta, Life and Nails'n veeralta ja Kynsitaideblogin kk-arolta, joten yhdistin ne yhdeksi piiiitkääksi postaukseksi. Hah, jaksaakohan kukaan lukea tätä?


veeran kysymykset:

1. Minkä värisistä hiuksista unelmoit :)?
Mulla on aina ollut ruskeat hiukset. Omat hiukset on luonnostaan sellaisen pähkinän/maantien väriset, mutta tummanruskeana ne on pysynyt jo vuosia. Oon kokeillut varmaan kaikki eri ruskean sävyt purertavasta lilahtavaan ja kultaisesta kaiken maailman kukerrukseen. Nyt mua houkuttelisi ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilla vaaleampia hiuksia! Ei ihan blondeja kuitenkaan, koska en osaa brunettina elon jälkeen kuvitella miltä näyttäisin vitivalkoisen ihoni ja ruskeiden silmieni kanssa blondina... äidiltäni? :D

2. Mikä puhelin sinulla on?
Tuollainen Huawein googleluuri. Kovin hieno ja monimutkainen mulle :)


3. Mihin kaikkeen olet addiktoitunut?
Kahviin! Ja tupakkaan. 





4. Lempikorusi? (kuva!!)
Ensimmäiseksi vuosilahjaksi rakkaalta saatu hopeinen sydänkoru. Tämä on yksinkertaisuudessaan niin kaunis!





5. Milloin olet ajatellut muuttaa omaan kämppään, ellet jo ole?
Muutin pois kotoa jo 17-vuotiaana, niin mähän olen jo.... apua, olenko mä jo neljä vuotta pärjännyt ilman äitiä?! Tähän nykyiseen kämppään muutettiin helmikuussa, ja tämä on niin kiva asunto niin kivalla paikalla, että ellei mitään ihmeellistä tapahdu, asutaan varmaan vielä pitkään.

6. Kauanko sinulla kestää laittautua ennen kuin lähdet kotoa?
Töihin lähtiessä meikki- ja tukkahommissa menee 10 minuuttia. En yhtään tykkää kiireestä, joten varaan aikaa sen verran, että ehdin juoda "vielä yhden kupin kahvia", joten olen kuitenkin hirveän hidas lähtijä ja siksi monesti myöhässä. Pisimmillään tälläytymiseen menee varmaan puoli tuntia.

7. Lempielokuvasi?
Unelmien sielunmessu.

8. Mikä on sinulle tärkein esine :)?
Apua! En nyt heti keksi mitään mikä olisi mulle niin tärkeä, että se pitäisi ehdottomasti tajuta mainita tässä. Tunnearvoa on monissa rakkailta ihmisiltä saaduissa esineissä, mutta käytännöllisin ja käytetyin kapistus mulla on varmasti läppäri.


 9. Mitä mieltä olet blogeissa mainostamisessa?
No eipähän siinä mittään! :) Hyvän maun rajoissa kun se tapahtuu, niin mulle passaa. En ole seuraamissani blogeissa törmännyt vielä törkeeseen hehkuttamiseen/tyrkyttämiseen/mainostamiseen, mutta jos sellainen tulisi vastaan, niin siitä varmaan tulisi aika kiusaantunut fiilis.

10. Mikä on parhain kommentti, jonka olet saanut hetkeen :)?
Trading up -blogin veeun kommentti toissaviikolta loihti aika leveetä hymyä mun naamalle, kun veeu ilmoitti lukeneensa koko blogin läpi! :)



11. Mikä saa sinut onnelliseksi?
Mun kulta ja puput. Kiireettömyys ja stressittömyys. Nauru ja hymyt. Tänään musta erityisen onnellisen teki lämmin hali heti aamutuimaan ja maistuvat eväät töissä. Pienet asiat tekee onnelliseksi :)


kk-aron kysymykset:


1. Kuinka monta kynsilakkaa omistat ja missä säilytät niitä?
Mulla on nyt 81 värilakkaa. Ne asuu ministudioni vieressä kirjahyllyssä omassa lootassaan. Haluaisin seinälle sellaisen mun tarpeisiin modatun kynsilakkahyllyn, vink vink kulta jos luet tätä ;)



2. Mikä on lempikynsilakka merkkisi ja miksi? Jos sinulla ei ole lempimerkkiä, niin mikä on lempikynsilakkasi?
Mulla ei taida varsinaisesti olla lempparilakkamerkkiä, mutta Flormareita kotiutan aika säännöllisesti kun ovat niin edullisia ja siinä suhteessa myös hyviä.


3. Onko sinulla jotakin tekniikkaa/materiaalia/väriä, johon sorrut kerta toisensa jälkeen, vaikka kuinka ajattelet: "Ensi lakkaus on erilainen."
Haha, tähän on helppo vastata! Joku on saattanutkin pistää merkille, että multa löytyy aika usein ranskis milloin minkäkinlaisena variaationa. Vaikken vierasta kokokynnenlakkauksiakaan, "sorrun" aina vaan siihen ranskikseen! 


4. Onko sinulla kynsiblogia, jota pidät "esikuvanasi" ?
En tiedä varsinaisesta esikuvasta, sillä niin moni kynsiblogi inspiroi mua. Mutta kyllä mun on vastattava tähän Sonnela, joka oli mun ensimmäinen innoittaja oman blogin perustamiseen! :)


5. Esittele mielestäsi kummallisimmat tekemäsi kynnet (näytä kuva), miksi ne ovat kummallisimmat?
Valitsin tähän nämä ystävänpäiväksi tehdyt kynnet. Ne ovat kummalliset koska a) kokokynnenlakkaus?! b) vaaleansininen c) on työn ja tuskan takana hahmottaa mun hienot sydämet noista kynsistä :(




6. Esittele mielestäsi epäonnistuneimmat kyntesi (näytä kuva), miksi valitsit ne?
Voi ei, näistä olisikin mistä valita! Pääsen varmaan helpoimmalla jos laitan tähän linkin omaan Nail Art Galleriaan, että jokainen saa hyvän ja kokonaisvaltaisen kuvan epäonnistumisistani. No ei kait! Esim. nämä vihreät kevätkynnet ei harmikseni onnistunut yhtään sinne päinkään kuin olisin toivonut.


7. Esittele haluamasi kynnet (näytä kuva) ja kerro miksi valitsit juuri ne.
Ettei menis ihan synkistelyksi noiden metsään menneiden tekeleiden kanssa, niin laitetaan tähän väliin vaikka tämä kuva. :) Nämä kynnet ovat sellaiset, joihin olin oikeasti tyytyväinen. Harvinaislaatuiset siinä suhteessa, että ovat oikeasti mun tyyliset. 




8. Missä kynsiin liittyvässä asiassa/asioissa haluaisit onnistua paremmin?
Haluaisin osata tehdä geelauksia paremmin toiselle. Omiin kynsiin ne valmistuu jo aika sujuvasti, kun aikaa on käytännössä aina rajattomasti eikä suorituspaineet ole läheskään niin kovat :)


9. Oletko mielestäsi edistynyt kynsienlakkaamisessa viime aikoina, miten?
En varmaankaan ihan juuri viimeaikoina ole huomannut suurta kehittymistä missään kynsihommissa, mutta kyllä viime syksyyn verrattuna mun käsi on jo paljon vakaampi.


10. Kerro jokin kynsiin (hoitamiseen, lakkaamiseen, muotoiluun tms.) liittyvä vinkki tai useampi.
Se mitä mä meidän mammalle jaksan jankata, on että rasvaa, rasvaa ja rasvaa käsiä. Kauneimmatkin lakkaukset menettää hohtonsa jos ne kellistelee kuivissa ja känttysissä korpuissa kuin pehmeissä ja sileissä kätösissä. Sitten kun vielä allekirjoittanutkin oppisi elämään suurien viisauksiensa mukaan...

11. Mitä mieltä olet tällaisista haasteista?
Kun mä huomaan että nyt taas kiertää uusia haasteita blogista toiseen, odotan mielenkiinnolla antaako kukaan sitä mulle. :D Jos ei, mä olen vähän surullinen, ja jos taas antaa, mietin että haluanko sotkea blogin tällaisella ylimääräisellä jota useimmat ei jaksa edes lukea. Vastaan silti, että tällaiset haasteet on ihan hauskoja, ja ainakin itse luen niitä mielelläni.


Laiskottaa niin makeasti, etten haastattele nyt omin kysymyksin muita. Minun puolestani näitä kysymyksiä saa vapaasti lainata, enkä usko että veera tai kk-aro sen puoliin pahastuu ollenkaan. Ainiin, timanttikoristeltu papukaijamerkki sinulle, joka luit koko tarinan! :)

tiistai 22. toukokuuta 2012

WTMN:n pääsiäislakkauskilpailu

Oi, ette ikinä arvaa! Pärjäsin Welcome to My Nails -blogin pääsiäisen lakkauskilpailussa toiselle sijalle asti yhden oman suosikkini perään. Vau! Palkintoon kuuluu mm. China Glazen Sunset Pop, joka tulee olemaan ihka ensimmäinen CG:n kynsilakkani. :)



(Olipa muuten haasteellista löytää koneen muistin syövereistä kuvia ko. kynsistä. Pitäisi varmaankin siivoilla noita kansioita, noita kuvia kun on kertynyt ihan järkyttävän paljon ja niitä on tallennettu milloin mihinkin...)

Jos joku kynsiäni kilpailussa äänestänyt sattuu lukemaan tätä, niin tässä on jättisuperiso kiitos juuri sinulle! <3

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Almond shaped nails

Oho! Totesin tässä, että omat paperinohuet kynteni ovat päässeet geelien alla kasvamaan pidemmiksi kuin mitä ne koskaan ovat olleet. Siitä innostuneena poistin tipit ja vanhat geelit ja kokeilin ensimmäistä kertaa pelkkää oman kynnen geelausta. Ihan mielenkiinnolla seuraan onko esim. pysyvyydessä ja ilmaantumisessa eroja tippien kanssa tai ilman :)

Se huono puoli oman kynnen geelauksessa mainittakoon, että ainakin omalla kohdallani ohuet kynnet kuultaa kirkkaan geelin takia aika karun rumasti läpi. Ilman lakkausta ei tee mieli olla ollenkaan, toisin kun muovitippien kanssa, jolloin rakennekynnet näyttävät siisteiltä sellaisenaan.

Aikani kun ihmettelin uusia geelauksia tulin ajatelleekseni Sannun kanssa käymääni lyhyttä keskustelua stilettikärjistä ja sitä, miten itsestäänselvyys tasapäiset kynnet mulle on ollut. Ajattelin etten osaa viilata terävämpiä kärkiä kauniiseen muotoon tai tehdä sellaisilla töitä. Jälkimmäinen osoittautui vääräksi luuloksi mutta muotoonviilauksen lopputuloksesta voi olla montaa mieltä :P

Nyt on Tilhillä mantelikynnet! :)




Lakkasin kärjet Essencen Passion for Fashionilla, joka on ihan mielettömän kaunis violetti! Se oli kuitenkin aika tumma väri mun kesäfiiliksiin, joten valitsin sille kaveriksi neonpinkin irtoglitterin, jota liu'utin ranskiksen rajalle. Lopputulos ei ole mielestäni liian synkkä eikä liian räikeä. :)




Luonnossa nämä kynnet eivät näytä näin sotkuisilta kuin kuvissa. Meinasi taas kyllä hermo kiristyä kun ei saanut otettua yhtään hyvää kuvaa, ei niin sitten millään! Murrr.

perjantai 18. toukokuuta 2012

Essencen kynsilakkatuliaisia Tsekistä




Paljon terkkuja Prahan reissusta! Kotiuduttiin vasta myöhään viime yönä Suomeen pitkän paluumatkan jälkeen, kun muutaman sattuman kautta jäätiinkin Frankfurtin lentokentälle ylibuukatun jatkolennon takia 12 tunniksi kuluttamaan aikaa. Lufthansan tarjoaman korvauksen jälkeen koko matka oli meille lähes ilmainen! :)

Itse matka ei olisi mukavampi voinut edes olla, säät suosi, hotelli oli hyvä ja nähtävää oli paljon. Kokemuksina Musta teatteri ja Prahan linna-alueeseen ja Vanhaan kaupunkiin tutustuminen olivat ikimuistoisia, myös mun pohje- ja reisilihasten mielestä, jotka ei varmaan ikinä tule toipumaan... :D

En löpise kynsiblogissa enempää tästä reissusta, mutten voi vastustaa kiusausta ja olla laittamatta muutamaa kuvaa matkalta ;)

Arkkitehtuura Prahassa
Olut oli hyvää
Mustassa teatterissa oli Beatles-aiheinen Yellow Submarine -esitys.
Communism tourilla käytiin superahdistavassa bunkkerissa.
Pyhän Vituksen katedraali
Lasimaalauksia katedraalissa
Tuliaiseksi itselleni ostin luonnollisesti kynsilakkoja. Essencen lakat maksoivat Rossmannilla 29ckz/kappale eli euroissa vajaat 1,20e. Ostin myös Essencen leimauslaatan, jonka unohdin kuvata, joten kuva on lainattu täältä. :)

Tuo oikeanpuolimmainen löytyy nyt siis meikäkäiseltäkin

Lakat järjestyksessä: 07 Café olé,  39 Lime up!, 95 Wanna be Your Sunsine, 93 C'est la Vie!, 05 Sweet as Candy, 90 I Want That!, 86 A Lovely Secret, 26 Break Through, 87 Passion for Fashion, 55 Let's Get Lost, 53 You Belong to Me, 38 Choose Me!

Vaikka reissu oli aivan ihana, on myös mukava olla taas kotona. Erityisesti kun näin monta uutta lakkaa odottaa kuumeisesti pääsevänsä kynsille!

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Matkakynnet

Ihanaa, kamalaa! Prahan reissu on nyt käsillä ja että mä olen innoissani! Ja kauhuissani! Mun lentopelko on ihan ultimaalista, mutta ei auta muu kuin heittää viimeiset jännitysoksut pönttöön ja lähteä tutisten kohti Helsinki-Vantaata. Yritän rohkeena pitää ajatukset siinä, että se lento on sen arvoista ja että mä olen iso tyttö ja selviän kyllä. Pitäkää mulle tsemppipeukkuja!

Reissua varten piti suunnitella erityiset matkakynnet, koska en halua raahata huoltotarvikkeita tai lakkoja mukanani. Tai olisin ehkä halunnutkin, mutta miehen ilme kertoi paljon kun se näki sen matkalaukun, joka mun mielestä oli aivan kohtuullisen kokoinen muutamille tärkeimmille ja lemppareimmille kynsitarvikkeille. 5kg lakkojahan menee ihan yhdellä kädellä kantaen! Päätin kuitenkin lähteä lomalle vähän kevyemmin varustautuneena ja ottaa lopulta vain hätäensiaputarpeet mukaan, hih :)


Kuvat on hät-hätään nappastu, että se siitä sommittelusta,valaistuksesta, tarkkuudesta ja kaikesta muustakin. Sori!

Kynsille piti siis saada jotain kivaa ja kestävää. Ja erityisesti jotain, mikä sopii uuden ihanan laukkuni kanssa yhteen! ;) Kävin vartavasten ostamassa uuden oranssin kynsilakan, ja sellaisen löysin Seppälästä. Lakkasin ranskiksen Wild and Mildin Orange Sunilla, leimasin valkoisen pitsikuvion konadin m57 -laatasta ja kuorrutin lopputuksen flormarin U04:lla.

Ja tässä vielä se pakollinen kuva mun laukusta:


Sit vaan hei hei ja ensi viikkoon! :)

perjantai 11. toukokuuta 2012

Polka dots -ranskis

Vietin vähän vajaat kaksi päivää pelkällä ranskalaisella manikyyrillä, kun mun aivot koki täyden luovuusoikosulun. Ihan totaalinen inspiskato, eikä siihen auttanut edes lakkahyllyn tutkaileminen kaikessa rauhassa ajan kanssa, eikä muutama kokeilu kynsillekään. Jotenkin tuntui, että mulla ei ole tasan yhtään nättiä lakaa enää! :D

Onneksi yksinkertaisen ranskiksen tuijottelu pari päivää putkeen tuotti tulosta ja sain aikaiseksi vähän väriä kynsille. Yksinkertainen mani tästäkin kyllä tuli, mutta ihan veikeä sellainen, ja ennen kaikkea helppo! Dottailin vaaleanpunaisella, harmaalla ja mustalla lakalla palloja sikin sokin tipin päälle, ja kehaisipa lääkärin ilmoittautumistiskin vastaanottovirkailijakin näitä! Musta on ihanaa kun joku huomaa mun kynnet ja kommentoi niitä. :)




Lähden sunnuntaina Prahaan miehen kanssa ja tulen takaisin torstaina, joten seuraavaa postausta kannattaa odotella vasta ensi viikonloppuna julkaistavaksi. Meinaan tosissani lähteä matkaan ilman kynsitarvikkeita, lukuunottamatta emergency packiä eli kirkasta kynsilakkaa, viilaa ja kynsiliimaa. Apua!


Edit: Tajusin just että nää kynnethän on ihan ku suoraan tämän blogin ulkoasusta repäistyt! :DD



keskiviikko 9. toukokuuta 2012

100 lukijaa ja tarinointia kynsiharrastuksesta

*Rumpujen pärinää*

Rakkaat, ihanat, kultaiset lukijat, teitä on ilmoittautunut jo huikeet 100 seuraamaan Delight by Nailsia Googlen käyttäjäraadin kautta. Mun täytyy ottaa hattu päästä ja nöyränä antaa teille kiitosta.

Jos joku olisi mulle 7kk sitten sanonut että joku päivä pidän kynsiblogia, olisin varmaan tiedustellut että v*ttuiletko ja iskenyt kynnettömillä kätösillä pari hammasta kurkkuun viimeistään siinä kohtaa, kun siitä olisi ennustettu mulle tulevan tärkeä harrastus ja ilonaihe elämään. Puhumattakaan siitä, että sen jälkeen kun äitini  ja  poikaystäväni  liityisivät lukijoiksi (toinen kannustukseksi ja toinen koska on pakko) blogin löytäisi näin moni täysin lahjomaton ja vapaaehtoinen kynsistä innostunut ihminen. Uskomatonta.

Viime vuoden elokuussa kaivelin lompakostani pienen määrän ylimääräistä rahaa, ja konsultoituani erästä kynsien päälle ymmärtävää upeaa naista, päätin vihdoin ja viimein tilata rakennekynsien tekoa varten starttipaketin. Olihan siitä jo vuosi kulunutkin kun ensimmäisen kerran haaveilin säästäväni pennejäni itsetehdyillä kynsillä. Paitsi että jos ihan totta puhutaan, ei mulla ole todellisuudessa ole ollut kuin muutaman kerran rakennekynnet. Se siitä "säästämisestä" siis. :D

Mä en koskaan ollut kovinkaan intohimoinen kynsien lakkaaja tai koristelija, eikä multa edes löytynyt kynsilakkoja kun geelitarvikkeet tulivat perille. Ensimmäiset kynnet meni toki tekniikkaa harjoitellessa, mutta kun geelaus alkoi sujua, olinkin jo eksynyt ekaa kertaa blogimaailmaan, ja jumavita sitä lakkojen ja koristelumahdollisuuksien määrää mikä mun tajuntaan sieltä iskeytyi.




Ensikosketukseni kynsiblogeihin oli Sonnela, jonka voitte varmasti arvata tehneen lähtemättömän vaikutuksen kynsikauneudesta ja nail artista mitääntietämättömään aloittelijaan. Ahmin innostuksessani lähes koko blogin annin ja sisällön, ja kaiken sen ihanuuden innoittamana täräytin pystyyn oman blogin. Hienoa! Enää piti vaan opetella lakkamaan niitä kynsiä.

Ensimmäiset postaukset ovat oikeasti ihan ensimmäisiä kynsiä joita olen tehnyt, ja vaikka muutamat tekemäni kynnet ovat saattaneet jäädä esittelemättä blogin sivuilla, näkee täältä hauskasti oman pienen kehityskaareni.

Seitsemän kuukautta ei ole pitkä aika, ja ihan onnettomaksi keltanokaksi lasken itteni vieläkin, mutta mä olen sellainen tuuliviiri, että innostun ja ihastun aina salamannopeasti milloin mistäkin, ja vähintään yhtä nopeasti mä kyllästyn. Ehkä siksi kaikista hämmästyttävintä koko harrastuksessa on ollut se, että yhä edelleen mä jaksan innostua väkertämään kynsiä mitä ihmeellisimpiin kellonaikoihin ja monesti nukkumaan mennessä haaveilen uusista koristeista ja lakoista ja aivot kipinöiden suunnittelen uusia designeja. Ihan niin kuin alussakin.

Blogin ylläpitäminen on ollut hauskaa ja mielenkiintoista, ja toivon että tämä kestää ja toimii vielä pitkään tämän eskapistin pakopaikkana ja paikkana tavata ihmisiä samojen kiinostuksenkohteiden äärellä, ja ehkä parhaassa tapauksessa jopa inspiraationa jollekin sen sijaan että huutelisin kynsi-innostuksestani ihan tyhjille seinille.

Kaiken tämän löpinän jälkeen halusin vain sanoa, että lukijat, ootte mun harrastuksen suola. Kiitos siitä.

kuvat from weheartit



lauantai 5. toukokuuta 2012

Toffeeranskis

Silmät kiinni nyt! Kynsilakasta kiinni nyt!

Tein näitä kynsiä taas illalla samalla kun etsiskelin hukkunutta passiani ja silmäilin telkkaria, näin tehokas olento kun hämärän tullen tuppaan olemaan. Passia ei kyllä löytynyt, mutta kynnet valmistui! Ideaa ei ollut minkäänlaista, mutta tällä kertaa se ei edes haitannut. Nappasin vaan summanmutikassa lakan ja annoin kynsien valmistua lennossa; ja mä olen kyllä ihan tyytyväinen tulokseen :)

Lakkahyllystä nousi arpaonnella mun lemppari nudelakka, Goshin 022 Nude Champagne. Mulla on geelien alla valkoiset tipit, joten niiden reunaa mukaillen saa helposti siistin ranskiksen ja lakkakerroksiakin tarvitsee keskimäärin yhden vähemmän kuin ilman valkoista pohjaa. Mietiskelin kyllä puoliääneen, että oonko nyt ihan tosissani tekemässä ranskista nudella lakalla.... Olin mä. :P

Nyt vasta hiljattain leimailusta innostuneena kokeilin nakukynsien päälle konadin m59 -laatan yhtä sydänkuviota, ja avot, valmista tuli!



Oonko ainoa joka ei muista törmänneensä nuderanskikseen aikaisemmin, ja jos en, niin onkohan sille sattumoisin jokin syy...? :D


keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappukynnet osa 2

Edellisen postauksen turkoosit vappukynnet lähtivätkin viimehetkellä vaihtoon, kun sain jonkun inspiksen tapaisen taas vähän ennen nukkumaanmenoa. Kyllä tuo aamuyö on vaan hitsin inspiroivaa aikaa! Vapun silmämeikki oli mulla keltapinkki, joten täytyihän kynnet saada mätsäämään siihen. Siis ihan pakko, tietenkin! :P

Nämä ei ehkä ihan ole tyypillisintä tyyliä mulle; neonpinkkiä, glitteriä ja leopardia, mutta ihanan piristävää vaihtelua kylläkin.


Ja hallelujah! Mun uudet akryylivärit tuli tänään ja tällä kertaa täydellisen ehjinä! Toivottavasti ehtisin huomenna kokeilla millaista sotkua mä niillä voin saada aikaan :) Jos jollain on heittää jotain vinkkejä/tutoja, niin otan niitä mielelläni vastaan.

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *