tiistai 24. tammikuuta 2012

Barbiekynnet

Hih, tyttöilyfiilis pääsi taas pahemman kerran yllättämään ja nyt on kynsillä strasseilla ja glitterillä kuorrutettu sokerinen prinsessaranskis. Pinkki ei kuulu lemppariväreihini, mutta kynsillä se on aina yhtä suloinen! :)



Näitä edeltävät kynnet eivät päässeet blogiin asti esittäytymään, koska taiteilin niihin niin epäonnistuneet koristeet, enkä jaksanut harmistuksissani nähdä vaivaa niiden kuvaamiseen. Ostamani uusi nudelakka oli sävyltään omalle iholleni liian persikkainen, eikä kokonaisuutta ainakaan pelastanut kynsien kärjissä möllöttäneet epämääräiset musta-valkoiset stripetkään. Jouduin vielä kärvistelemään niillä kynsillä monta päivää, kun ei ollut aikaa laittaa uusia. Hrr. Mun luovuus kärsii tämän kiireen ja muuton keskellä.

Toisaalta odotan ihan hirveästi että pääsen sisustamaan uutta kotia ja rakentamaan uuden "kynsistudion" johonkin huippukäytännölliseen paikaan. Ehkä sen saisi tällä kertaa sijoiteltua jonnekin fiksumpaan paikkaan kuin lähestulkoon keskelle olohuonetta.

tiistai 17. tammikuuta 2012

Glamour of the Violet

Apua! Siis todella pitkästä aikaa koin täydellisen onnistumisen tunteen kynsien suhteen kun tuijottelin lopputulosta ja sitä kimallusta mikä välkehti niin ihanasti kun käsiä liikutteli valossa. Mun silmät aivan pyöri päässä! Rakastan violettia kaikissa sen sävyissä. Se on samaan aikaan mystinen, salaperäinen, tunnelmallinen, rauhallinen, yleellinen ja näyttävä. Siis täydellinen! Jos minulta kysytään, niin en muita värejä tarvitsisikaan ;) Ja tämä yhdistelmä Wild 'n Crazyn Chunky Chowta ja irtoglitteriä on oikeasti ihana.

Sinänsä näissä ei tasan ole mitään ihmeellistä. Simppeli ranskis. Ja glitteriä. Mutta niin kuin mieheltä jo palautetta sainkin, kovin minun näköiseni. Laitoin vielä kirkkaat strassit nimettömiin rajaamaan varioitua ranskalaista manikyyriä, ja nyt olo on kuin milläkin glamourtähdellä, vaikka hiihdänkin kotihousut jalassa täällä muuttolaatikoiden ja roskasäkkien keskellä. Ihanaa!


maanantai 16. tammikuuta 2012

Bubblegum Sweetie

Not much to say. Lakkailin kynsiä eilen samalla kun siivosin, sen kummemmin päätäni vaivaamatta suunnitelmilla tai kynsilakkavalinnoilla. Näin jälkeenpäin tarkasteltuna näyttäisi kynsille päätyneen Lumene Natural Coden Sweetie, joka on kiva mattainen purkkapinkki, mutta sävyltään ei ehkä ihan paras omalle kalpealle iholleni. Huiskin pieniä yksityiskohtia nail art lakoilla ja dotting toolilla eikä nämä nyt pöllömmiltä näytäkään, vaikka nyt valitsisinkin jonkin toisen lakan pohjalle :)


torstai 12. tammikuuta 2012

Hillittyä harmaata

Tuo peukalonkynnen suruhymiö on hassu valoheijastus

Pikapostaus pikalakkauksista!

Laittelin nämä kynnet nopeasti ennen työvuoron alkamista. Vähän hillitympää tyyliä, kuin mitä viimeaikoina omissa kynsissäni on ollut, mutta vaihtelu tosiaan virkistää. Seuraavien kynsien kanssa voi sitten hyvällä omatunnolla taas leikkiä glittereiden kanssa. Vaikka ei sillä, että kimallukseen voisi muka koskaan kyllästyäkään! :)




Ps. Pahoittelen huonoja, ylivalottuneita ja keltaisia kuvia.

tiistai 10. tammikuuta 2012

Leopardi ja pikkupandat

Kokeilin ihan ensimmäistä kertaa leopardikuosia kynsiin. Ideahan on jo vanha kuin taivas, mutta onpahan nyt viimeinkin todistettu itselleni, että taipuu tämä idea minunkin kynsiini ja että kyllä tämän osaa ainakin jotenkuten toteuttaa. Omistan konadin m57 -laatan, jossa olisi ollut valmis leokuvio, mutta leimailu ei oikein vieläkään innosta/onnistu, joten maalasin mustat täplät käsin koristelulakalla.

Löysin laatikoita purkaessani ihanan pinkin L'Orealin Jet-Set Diamant -kynsilakan, joka on maannut siellä herra ties kuinka kauan. Vuosia! Vaikka lakka oli vähän jämäköitynyt, niin sillä sai silti yllättävän siistin lopputuloksen. 

Ripottelin valmiin lakkauksen päälle vielä aivan aavistuksen verran pinkkiä glitteriä, joka kimaltaa ihanasti valossa, mutta kuvassa se ei ihan ole edukseen. Lakkaus ei siis ole epätasainen tai rutussa, vaan minä en vain osaa kuvata :P 





Sitten minulla onkin suuri ilo esitellä teille ensimmäinen tässä blogissa vieraileva kynsitaitelija! :D Rakkaan avopuolisoni ensimmäiset taidonnäytteet nail artin saralla. Tämä ihme tapahtui vielä täysin vapaaehtoisesti ja kokonaan ilman neuvoja tai apuja eikä lopputuloskaan ole hullumpi, ja ennen kaikkea, nämä lakkaukset on tehty todella tunteella ja rakkaudella. ;D

Pistää aina kummasti hymyilyttämään kun vilkaisen varpaitani 



maanantai 9. tammikuuta 2012

Urban Turquoise

Nämä vähän eksoottisemmat värit ja lakkaukset ovat viime aikoina olleet minun ja niidenkin mieleen, jotka ovat käyneet koristuttamassa kynsiään luonani, enkä ollenkaan ihmettele miksi. Unohdin vaan hölmöyttäni kuvata toiset tällä samalla turkoosilla lakatut kynnet (harmi, koska niistä tuli niin sievät), mutta sentään näistä näteistä on kuva esiteltäväksi! :)

Herkullinen turkoosi on Maybelline mini Colorama Urban Turquoise.

Kyllä tämä muuttohässäkkä ja ylimääräiset työvuorot alkavat sittenkin näkyä omissa kynsissäni, vaikka vannoin että niistä ei tingitä. Vietin koko viikonlopun ilman peukalon kynttä, kun pitkästä aikaa onnistun tökkäämään geelit irti enkä vain ehtinyt laittaa uutta. Nyt on kuitenkin kynnet taas kuosissa ja kuvia vaille valmiita bloginkin puolelle, joten huomiseen! :)


torstai 5. tammikuuta 2012

Merenneitokynnet

Työkiireistä johuen ehdin vasta tänään kuvata nämä jo maanantaina tehdyt merenneitokynnet. Ihmettelen vain suuresti edelleen tätä lopputulosta, kun olin ehdottomasti halunnut lakata pitkästä aikaa pinkit kynnet ja visiot niistä olivat kerrankin enemmän tai vähemmän valmiina mielessäni... niin kuinka on mahdollista että minulla on nyt siniset kynnet? En osaa sanoa, vaan eipä siinä, pidän kyllä näistäkin! :) Välillä on vain vähän hämmentävää olla minä, haha!



Pohjan liukuvärjäsin H&M:n Blue my Mindilla ja A.D.B:n nimettömällä sini-turkoosilla kynsilakalla. Päällä on tummansinistä irtoglitteriä ja Saffron Londonin kultaista glitterlakkaa, ja pisteet on dotattu Lumene Natural Coden Rock 'n Rollilla.

maanantai 2. tammikuuta 2012

Uudenvuodenkynnet

Vuosi vaihtui, mutta kujeet ovat pitkälti samaa sarjaa kuin edellisvuonnakin, eli töitä, töitä ja paljon töitä! Nyt alkaa vielä erityisen tiukka kuusiviikkoinen työrupeama, mutta onneksi ahkeruus palkitaan :) Kynsijuttuja en kuitenkaan halua jättää yhtään vähemmälle, joten laitan niitä sitten vaikka keskellä yötä jos ei muuten aika riitä. Muuten tämä vuosi alkoi hyvillä uutisilla, muutan uuteen asuntoon kuunvaihteessa ja rakkaani kotiutuu perjantaina, eli inttileskeys on vihdoin takana päin! Olen niin onnellinen!

Tuossa viime vuoden puolella taiteiltiin vähän uudenvuoden fiiliksiä kynsille tällaisin tuloksin: 


Hopeaa, violettia, liukuvärjäys ja glitteriä, kaikkia suosikkejani!

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *