lauantai 31. joulukuuta 2011

Happy New Year!


Delight by Nails -blogin ensimmäinen postaus julkaistiin lokakuussa, joten tämä vuosi hurahti meillä äkkiä! Suuri kiitos kaikille lukijoille, jotka olette halunneet tutustua kynsiblogiini, ja etenkin teille, jotka seuraatte blogia säännöllisesti. 

Hyvää uuttavuotta! 




perjantai 30. joulukuuta 2011

Delight by Nails 2011 -Kynsigalleria


Otteita vuonna 2011 tehdyistä kynsistä:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
 
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
                                                                                       
Mikä on sinun suosikkisi? :)

torstai 29. joulukuuta 2011

Pikkuneidin hienot kynnet

Pyhien aikana kynsien koristelusta innostui myös kauneuden päälle paljonkin ymmärtävä kummityttöni ;) Vaikka koristeita oli paljon ja alussa tuntui että valinnan tekeminen olisi sen takia kovin vaikeaa, oli lopulta aivan selvä juttu mitä neidin kynsiin laitetaan: pinkkiä tietenkin, niin lakkana kuin glitterinäkin! Ja ettei vaikutelma jäisi turhan valjuksi, koristeltiin jokainen kynsi vuoron perään strasseilla ja fimoilla.



Nyt kun vielä tälle illalle jaksaisi ja ehtisi tehdä omat uudenvuoden kynnet. Olen vuodenvaihteen töissä, ja koska en kerta pääse sen kummemmin juhlimaan, vietän uv:n sitten vähintään tosi repäisevissä juhlakynsissä! Huomenna laitetaan vielä yhdet kynnet, ja siinäpä alkaa jo ollakin tämän vuoden tuotokset ja teokset kaikki tehtyinä.

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Vielä eräät joulukynnet

Reissut on reissattu ja napa syöty niin pinkeäksi että että se pullottaa varmasti vielä pääsiäisenäkin. Ja nyt sitten alkaa ainakin minun kohdallani paluu arkeen ja työhön.

Joulun aikaan en saanut mahdollisuutta julkaista täällä uusia kynsiä, joten nyt on muutamat kynnet jonossa odottamassa esittelyä!

Omat (hieman muodottomat, krhm..) kynteni näyttivät jouluna tältä:




Kuvien ottamisessa oli niinkin tavanomaisia ongelmia, kuin heikko valaistus, mutta paremman puutteessa on vain tyydyttävä näihin!

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulutunnelmia pt. 3

Enpäs saanutkaan julkaistua tätä postausta eilen, niin kuin oli tarkoitus, koska mun pää löi illasta niin tyhjää, että hyvä kun edes löysin omaan blogiini sen jälkeen kun pitkän jumituksen jälkeen tajusin, että kone käynnistyy vasta kun painan virtanappia. :) Nyt kun olen saanut lepuutettua aivojani, käytyä joulukadulla, katsomassa mahdollista uutta asuntoa, ja askarreltua joululahjoja, voidaan varmaankin jo kokeilla tätä uudestaan:

 Päivän shoppailuseuralaiseni sai eilen ihanan jouluiset kynnet -eikä tietenkään ilman glitteriä. ;) Toivotut värit olivat punainen, kulta ja vihreä, ja desgin aloitettiinkin kaksivärisellä v-ranskiksella. Jäljelle jäi vihreän sovittaminen uusiin kynsiin, mikä aluksi tuntui suhteellisen haastavalta toteuttaa, koska en omista yhtään oikeasti vihreää lakkaa. Vain jotain siihen suuntaan vivahtavia, turkoosin tyyppisiä lakkoja. Mutta! Strassit pelastivat tälläkin kertaa ja niin kuin kuvasta voi huomata, hyvältä näyttää, ja ennen kaikkea niin jouluiselta!




Lähden huomenna viettämään joulua Kainuuseen. Otan toki läppärin mukaan, mutta nettiyhteydestä ja ajan riittoisuudesta kun en osaa vielä sanoa, on siis mahdollista, että blogi päivittyy seuraavan kerran vasta lähempänä vuoden vaihdetta. Kynsiä teen kuitenkin tiuhaan tahtiin ja lupaan, että ne päätyvät kyllä kaikki tänne nähtäville ennemmin tai myöhemmin. 

Ihanaa joulunodotusta kaikille lukijoille!


sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Peppermint Polka dot

Toisinaan osaan olla niin hätäinen kun kannattavampaa olisi edes yrittää keskittyä. Niin kävi taas eilen, kun vähän ennen illan rientoihin lähtöä huolsin yhden kynnen ja keksin haluta niihin sittenkin uudet lakkaukset. Koska aikaa ei ollut hukattavaksi asti, ajattelin laittaa parilla lakkakerroksella perinteisen valkoisen ranskalaisen manikyyrin pitkästä aikaa. Sitten vedin ranskiksen rajalle mustat rajaukset nail art -lakalla. Ja sitten lisäilin vielä glitterlakkaa koko kynnelle. Ja koska en malttanut antaa yhdenkään kerroksen kuivua kunnolla, voitte kuvitella kuinka rutussa lakkaus oli hetken päästä. Enhän mä sen näköisillä kynsillä voinut minnekään lähteä! Ei kun pikaputsaus kynsille ja homma alusta. Nappasin ensimmäisen lakan joka käden ulottuville sattui ja rajasin sen kuten edeltäjänsäkin mustalla, ja sitten vauhdilla menoksi. Matkalla totesin, että sattuipas sievä väri! Kyllä niillä kynsillä kelpasi laulaa karaokea ;)

Tänään sitten viimeistelin kynnet toisella kerroksella kynsilakkaa ja dottasin vinottain palloja koristeiksi.


Ehkä nämä ovat aika kesäiset ja raikkaat vuodenaikaan nähden, mutta vaihtelu virkistää. Joulunpyhiksi laitan kyllä juhlanmukaiset kynnet :)

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Harmaa puolikuumanikyyri

Tuo niin kutsuttu puolikuumanikyyri on ajelehtinut mielessäni jo jonkin aikaa ja nyt vähän niin kuin vahingossa onnistuin sen toteuttamaan. Lakkailin kynsiäni taas useampaan otteeseen, kun mikään ei  oikein näyttänyt tarpeeksi kivalta mun väsyneisiin silmiini. Lopulta päätin pelata varman päälle, ja säästää hermoja ja aikaa, ja lakata kynnet yksinkertaisesti suosikkiharmaallani. En ole aikoihin pitänyt kynsillä vain yksiväristä lakkaa, ja vaikka pidänkin todella paljon tästä ihanasta sävystä, silmäilin kuitenkin tarralaatikkoa siinä toivossa, että sieltä löytyisi jotain pientä lisää. Ja löysinhän minä; hauskat kruunutarrat, jotka asettelin kynsien juuriin näyttelemään puolikuun roolia! :)




Nämä kynnet herättelee minussa hauskasti samaan aikaan supernaisellisia timantti-, mutta myös jussipaitafiiliksiä :D

tiistai 13. joulukuuta 2011

Joulutunnelmia pt. 2

Joulu lähenee päivä päivältä, huomaahan sen jo kynsistäkin! ;) Talvi ja joulu ovat ihanan inspiroivaa aikaa. Teema ja värit ovat selkeitä, kuitenkin valinnanvaraa ja luovuutta rajoittamatta.  

Kuvan kynsiin laitettiin mallin toiveesta lämpimän punainen ranskis, samppanjan sävyistä glitteriä ja kirkkaat strassit nimettömiin. Yksinkertainen, mutta hyvin jouluinen manikyyri. 

maanantai 12. joulukuuta 2011

Joulunpunaista

Oi ja voi, kärsin niin kovasta kynsi-ikävästä. Kaipaan tosissani kynsien kanssa askartelua, vaikken edes olekaan joutunut olemaan aivan kohtuuttoman pitkään erossa tästä harrastuksesta. Mutta kuitenkin pidempään, kuin normaalisti! Addiktille kerta viikkoon on ihan liian vähän kynsijuttuja. :)

Onneksi nyt löytyi hetki aikaa keskittyä laittamaan kynsiä. Nämä kynnet liukuvärjäsin jo eilen ja jatkoin tänään valkoisella koristelulakalla ja strassikoristeilla. Siirryttiin siis viimein todellisiin joulukynsiin.



Tulin samalla huomanneeksi, että käytän punaista todella, todella harvoin kynsissä. Koitin miettiä miksi, sillä onhan punainen klassinen, ja näyttävä väri kynsillä. Ainoaksi puolustuksekseni keksin vain sen, että työvaatteeni ovat niin hankalan väriset, että niihin on muutenkin vaikea löytää yhteensopivia värejä, joista pidän myös kynsillä. :D Punainen on niitä värejä, jotka eivät käy ihan yksi yhteen niiden kanssa. Jos joku miettii nyt miten työvaatteiden väri voi vaikuttaa kynsiharrastukseeni näin paljon, niin syy on siinä, että teen niissä vaatteissa asiakaspalvelutyötäni nimenomaan käsillä - ja näkyvästi. Siinä on muuten myös yksi syy, jonka takia alunperin innostuin geelikynsistä. Itseäni häiritsi niin paljon tehdä töitä huonosti hoidetuilla eri pituisilla kynsillä, vaikka olen aika varma ettei yksikään asiakkaista edes kiinnittänyt asiaan huomiota...

Nyt joulun kunniaksi on kuitenkin lupa nauttia punaisesta! :)

torstai 8. joulukuuta 2011

Talvikynnet

Pakkanen pääsi tänään näillekin kynsille, kun töpöteltiin uudet geelaukset talviteeman mukaan valkoisella ja sinisellä: 


Olen hienosti onnistunut pitäytymään epävirallisessa ostoslakossa. Tänäänkin kävelin kaupassa tyynen rauhallisesti ohi lakkahyllyjen, enkä edes vilkuillut niihin päin kun salaa toisella silmällä vain.  Nyt tosin alkaa jo himottaa taas yksi jos toinenkin kynsitarvike, mutta ajattelin yrittää selvitä joulun yli ja ensi vuoteen. Ja sitten kyllä teen uudenvuodenlupauksen, että ostan aivan varmana kaikkea ja paljon! Olen aika varma, että kerrankin lupaukseni tulee pitämään :)

tiistai 6. joulukuuta 2011

Ensilunta

Viime yönä satoi viimein meillekin lunta! Ensilumesta inspiroituneena maalailin kynsiin hopeisilla lumihiutaleilla, strasseilla ja glitterillä koristellut valkoiset likuvärjäykset. Olisin halunnut käyttää Konadin m59 -laatan lumihiutalekuvioita, mutta en löytänyt mieleisen väristä lakkaa, joka olisi soveltunut leimaamiseen, joten pipersin kuviot käsin siveltimen ja dotting toolin avulla.

Pidän itse kovasti näiden kynsien herkästä talvisuudesta ja huurteisesta vaikutelmasta, mikä ei harmi kyllä taida täysin välittyä kuvasta.




Ylihuomenna laitellaan taas uusia kynsiä! :)

torstai 1. joulukuuta 2011

Chunky Chow



Aivan ensimmäiseksi: ihanaa joulunodotusaikaa teille kaikille! Toivottavasti jossain on edes pikkuisen lunta, täällä ei nimittäin ole näkynyt. Joulutunnelmaa täytyy ruokkia siis toisin keinoin, eli pipareita ja glögiä kynttilänvalossa. Ja joululaulujahan voi kuunnella aina kellon ympäri!



Paljastin eilen "oikeat kynteni" koristeiden alta, kun ajattelin yrittää inspiroitua erään lakkauskilpailun teemasta. Johtuikohan väsymyksestä tai jostain muusta, sitä en tiedä, mutta lopputulosta ei koskaan syntynyt. Yksikään monista kokeiluista ei vain miellyttänyt omaa silmääni, joten luovutin suosiolla jätin kynnet pitkästä aikaa kokonaan vaille koristuksia. Aamulla olikin sitten niin kumman alaston olo, kun sormenpäissä ei killunutkaan yhtään strassia saatika säihkynyt glitter tai jokin suloinen lakka, joten sutaisin kotoa lähtiessäni hätäensiavuksi violetin ranskiksen Wild and Crazyn Chunky Chowilla ja aiemmin blogissa maininnan ansainneella Saffron Londonin kultaisella glitterlakalla (joka edelleen haisee hyvin pahalle). 





Vähitellen alkaisi olla himo ja houkutus päästä kokeilemaan kunnolla jo pari viikkoa sitten saapuneita Konad -leimauslaattoja! Testasin tipeille niitä ja omaa leimaustaitoani heti kun ne tulivat, mutta kynsille asti kivat kuviot eivät ole vielä ehtineet kun kerran.

Jos ihan totta puhutaan, niin olen vähän vierastanut koko leimausmenetelmää, vaikka se tuntuukin olevan kovin suosittu tapa koristella kynsiä. Ja osittain juurikin sen takia. Niihin nyt törmää melkein poikkeuksetta jokaisessa kynsiblogissa. Onhan se toki oma hauska taiteenlajinsa, ja vaatii kyllä ehdottomasti arvostettavan paljon taitoa, näppäryyttä, silmää ja mielikuvitusta, mutta toisaalta käsinmaalauksella ja -koristelulla saa aikaan uniikkeja teoksia, eikä toisia täysin samanlaisia tule koskaan vastaan. Jos saisin valita olisinko erinomainen käsinmaalaaja vai konadoija, niin vastausta ei tarvitsisi edes miettiä! :)

Katsotaan miten minun ja Konadien välillä tulee synkkaamaan. Itseni tuntien joko hullaannut niihin täysin ja pyörrän kaikki edelliset sanani, tai sitten ne unohtuvat pölyttymään jonnekin hämärään nurkkaan. Kaikesta huolimatta toivon ja kannatan ensimmäistä vaihtoehtoa. :)

Eli ennakkoluulot pois ja kokeilemaan!

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *